LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Ukuran: px
Mulai penontonan dengan halaman:

Download "LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK"

Transkripsi

1 LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK (Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk membuka MasterCard Prabayar Lazada CIMB. Sila pastikan anda juga membaca terma-terma dan syarat-syarat am) CIMB Bank Berhad CIMB Lazada Prepaid MasterCard 15 November Apakah produk ini? Ini adalah instrumen e-money yang mengandungi nilai kewangan yang perlu di tambah nilai terlebih dahulu. Nilai akan ditolak dari amaun yang disimpan dalam kad apabila pembelian dibuat. Anda dikehendaki menambah nilai ke dalam kad sebelum membuat pembelian. Instrumen e-wang ini bersama dengan Lazada Malaysia. CIMB Lazada Prepaid Mastercard adalah akaun yang boleh dibuka oleh anda di dalam talian, pada bila-bila masa dan di mana jua tanpa perlu melawat cawangan, lalu membolehkan anda menggunakan akaun dengan serta-merta. Sebaik sahaja anda memasukkan dana ke dalam akaun, anda boleh menghantar dan menerima wang dengan memasukkan alamat e-mel atau nombor telefon mudah alih rakan atau ahli keluarga anda (tanpa memerlukan nombor akaun), memindahkan dana dalam CIMB Bank, melaksanakan pembelian dalam talian dan di gedung, membayar bil, menambah nilai kredit prabayar mudah alih anda, mengirim wang, dan banyak lagi. Akaun ini juga disertai dengan MasterCard Prabayar Lazada CIMB fizikal bagi pembelian di gedung di semua peniaga di dalam dan di luar negara yang menerima MasterCard serta pengeluaran tunai melalui ATM CIMB Bank dan ATM Bank lain yang memaparkan nama dan/atau logo CIRRUS. Penggunaan produk ini adalah untuk transaksi runcit individu. Anda hanya boleh memegang satu (1) MasterCard Prabayar Lazada CIMB pada setiap satu masa. MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda mempunyai ciri yang membolehkan anda membayar untuk barangan dan perkhidmatan dengan sentuhan atau imbasan MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda di pembaca/terminal tanpa sentuhan ( Transaksi Tanpa Sentuhan ). Transaksi Tanpa Sentuhan yang tidak melebihi RM250 tidak memerlukan nombor PIN atau tandatangan anda. Jumlah Transaksi Tanpa Sentuhan agregat yang dibenarkan pada setiap hari adalah RM1,000. Sekiranya anda ingin menghentikan ciri Transaksi Tanpa Sentuhan atau merendahkan had terkumpul untuk Transaksi Tanpa Sentuhan pada MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda, sila hubungi kami melalui Pusat Panggilan CIMB Bank. Anda tidak perlu mengemukakan sebarang dokumen fizikal dan bukti pendapatan tidak diperlukan. Anda hanya perlu mendaftar diri dalam talian melalui laman web CIMB Clicks di atau Aplikasi CIMB Clicks. Kriteria kelayakan untuk membuka MasterCard Prabayar Lazada CIMB: Pemohon hendaklah berusia sekurang-kurangnya 18 tahun Pemohon hendaklah memiliki MyKad, nombor telefon mudah alih yang didaftarkan di Malaysia dan alamat pos di Malaysia.

2 Ciri-ciri Produk 1% Rebat Tunai Anda akan menerima 1% Rebat Tunai sehingga RM25 setiap bulan bagi perbelanjaan di Lazada. 0.5% Rebat Tunai Anda akan menerima 0.5% Rebat Tunai sehingga RM25 setiap bulan bagi perbelanjaan lain. Pengecualian Transaksi-transaksi dalam kategori berikut dikecualikan daripada pemberian Rebat Tunai:- i. Pembelian petrol, diesel dan sebarang pembelian lain yang dibuat di kiosk / stesen minyak; ii. Transaksi-transaksi deposit tunai dan pengeluaran tunai; iii. Transaksi-transaksi runcit yang tidak sah dan transaksi yang dipertikaikan; iv. Cukai kerajaan, caj-caj bayaran lewat dan sebarang yuran dan caj yang didebitkan ke Akaun; v. Pembayaran kepada badan amal di bawah Kod Kategori Pedagang yang ditetapkan (MCC) Perbadanan amal dan organisasi perkhidmatan sosial; dan vi. Sebarang pembayaran berkaitan kerajaan di bawah MCC yang ditetapkan di bawah: Kos mahkamah, termasuk nafkah cerai dan nafkah anak 9222 Denda 9223 Ikat jamin dan pembayaran bon 9311 Pembayaran cukai 9399 Perkhidmatan kerajaan 9402 Perkhidmatan pos - kerajaan sahaja 9405 Pembelian Antara Kerajaan - Kerajaan sahaja Bank akan mengikut budi bicara mutlaknya menentukan sama ada sebarang transaksi lain yang tidak disebutkan di atas dikecualikan daripada pemberian Rebat Tunai. Rebat tunai akan diberikan untuk transaksi yang dikenakan ke CIMB Prepaid Lazada Mastercard anda. Rebat tunai akan dikreditkan kepada kad anda pada hari ke-25 bulan berikutnya. Anda layak menerima rebat tunai berikut, tertakluk kepada rebat tunai maksima sebanyak RM25 setiap kad, setiap penyata bulanan. Pembelian di Kedai CIMB Lazada Prepaid Mastercard boleh digunakan untuk membuat pembayaran untuk barangan dan perkhidmatan di peniaga di dalam dan di luar negara yang menerima Mastercard. Pembelian Dalam Talian Melaksanakan pembelian dalam talian dengan mudah melalui MasterCard Prabayar Lazada CIMB. Nota: Pilih credit card sebagai kaedah pembayaran untuk transaksi di laman web pihak ketiga.

3 Diskaun dan Keistimewaan Nikmati diskaun dan keistimewaan eksklusif di rakan niaga terpilih apabila anda membuat pembayaran dengan MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda. Senarai lengkap manfaat diskaun dan keistimewaan boleh didapati di di bawah tab Privileges. Diskaun dan keistimewaan adalah tidak tetap dan boleh berubah. Langkah Keselamatan Untuk keselamatan tambahan, amaran SMS akan dihantar secara percuma kepada nombor telefon mudah alih anda yang didaftarkan dengan Bank apabila jumlah pembelian berikut dibuat daripada MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda: a. Jumlah pembelian sekurang-kurangnya RM1 untuk pembelian dalam talian b. Jumlah pembelian sekurang-kurangnya RM500 untuk pembelian point-of-sale Untuk melindungi terhadap penipuan, anda akan menerima Kod Pengesahan melalui SMS untuk mengesahkan pembelian anda yang dibuat di dalam talian. Fungsi Kad untuk Pemegang Akaun CIMB: Pemindahan Dana Anda boleh memindahkan dana ke dalam akaun anda sendiri atau ke dalam manamana akaun pihak ketiga yang dipegang dengan CIMB Bank atau CIMB Islamic Bank Berhad di Malaysia melalui CIMB Clicks dengan memasukkan nombor akaun bank penerima. OctoSend Anda juga boleh menghantar wang kepada keluarga dan rakan-rakan anda engan memasukkan alamat e-mel atau nombor telefon mudah alih Malaysia mereka. Langkah ini membolehkan anda memindahkan dana dengan mudah tanpa perlu mengingat nombor akaun mereka. Untuk melaksanakan OctoSend, pilih via OctoSend di bawah tab Transfer di CIMB Clicks. Anda akan menerima Kod Tuntutan yang perlu dimaklumkan kepada penerima dalam masa 7 hari. Penerima perlu memasukkan kod untuk menuntut wang di bawah tab Claim di CIMB Clicks. Pengeluaran Wang Tunai Anda boleh mengeluarkan wang tunai di mana-mana terminal ATM CIMB Bank di Malaysia atau ATM bank lain yang memaparkan nama dan/atau logo CIRRUS dengan MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda. Nombor Pengenalan Diri (PIN) anda akan dihantar ke alamat pos anda melalui pos biasa. Had Dompet CIMB Lazada Prepaid Mastercard mempunyai had dompet maksimum sebanyak RM4,999 pada setiap suatu masa. Anda tidak boleh menambah atau mengkreditkan dana melebihi jumlah maksimum tersebut ke dalam CIMB Lazada Prepaid Mastercard.

4 Had Transaksi Harian Had maksimum bagi transaksi runcit dan tunai gabungan harian adalah RM4,999. Fungsi Kad untuk Pemegang Akaun Bukan CIMB: Pemindahan Dana Anda boleh memindahkan dana ke dalam akaun anda sendiri yang dipegang dengan CIMB Bank atau CIMB Islamic Bank Berhad di Malaysia melalui CIMB Clicks dengan memasukkan nombor akaun bank anda. Anda tidak boleh memindahkan dana dari CIMB Lazada Prepaid Mastercard kepada akaun pihak ketiga. Had Dompet CIMB Lazada Prepaid Mastercard mempunyai had dompet maksimum sebanyak RM2,999 pada setiap suatu masa. Anda tidak boleh menambah atau mengkreditkan dana melebihi jumlah maksimum tersebut ke dalam CIMB Lazada Prepaid Mastercard Had Transaksi Harian Had maksimum bagi transaksi runcit dan tunai gabungan harian adalah RM2, Apakah fi dan caj yang perlu saya bayar? Semua fi dan caj yang dinyatakan dalam jadual di bawah termasuk Cukai Barangan dan Perkhidmatan, jika berkenaan. Deskripsi RM Fi tahunan CIMB Lazada Prepaid Mastercard Pengeluaran tunai di rangkaian ATM CIMB Bank di Malaysia Penegeluaran tunai di ATM bank lain melalui rangkaian ATM CIRRUS (Domestik dan Antarabangsa) Fi pertanyaan baki akaun melalui CIRRUS (Domestik dan Antarabangsa) Penggantian kad (kali pertama) RM9.43 Tiada RM10.00 setiap pengeluaran RM2.00 setiap pertanyaan RM10.00 Penggantian kad (selepasnya) Pendapatan deraf jualan RM15.00 RM15.00 per copy

5 Fi bagi permintaan untuk menghasilkan semula penyata fizikal Pertukaran untuk transaksi luar negara Pemindahan daripada akaun simpanan atau akaun semasa CIMB Bank / CIMB Islamic Bank melalui CIMB Clicks Mesin deposit tunai CIMB Bank / CIMB Islamic Bank RM5.00 setiap penyata bulanan. (e-penyata tidak dikenakan caj) Kadar pertukaran seperti yang ditentukan oleh Mastercard International tambah kos pentadbiran sebanyak 1% tambah sebarang fi transaksi yang dikenakan oleh Mastercard International Tiada Tiada FPX melalui CIMB Clicks Tiada 3. Apakah terma-terma dan syarat-syarat utama? Jumlah Pra-Pemberikuasaan untuk Transaksi Petrol dan Penginapan Hotel CIMB Bank berhak menahan atau menggantung pembayaran jumlah sebanyak RM200 ( jumlah prapemberikuasaan ) daripada Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB, untuk tempoh 2 hari selepas tarikh transaksi petrol tersebut, jika pembayaran untuk pembelian petrol dibuat di pam luar di stesen minyak. Jumlah pra-pemberikuasaan kemudian akan dibalikkan dan jumlah sebenar akan dicaj kepada MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda setelah penyelesaian dibuat oleh peniaga. Secara alternatif, anda boleh memilih untuk membayar di juruwang stesen minyak untuk mengelakkan jumlah penahanan pra-pemberikuasaan. Jika Kad digunakan untuk membayar penginapan hotel, Bank juga berhak menahan jumlah bersamaan dengan jumlah yang dipegang oleh hotel berkenaan semasa daftar masuk di hotel tersebut bagi tempoh maksimum lapan (8) hari. Transaksi Luar Negara dan Card-Not-Present (CNP)? Semua pelanggan MasterCard Prabayar Lazada CIMB tidak akan diberikan pilihan untuk melaksanakan transaksi luar negara dan transaksi CNP yang tidak disahkan melalui kaedah pengesahan yang kukuh seperti kata laluan yang dinamik. Untuk melaksanakan transaksi sedemikian, pelanggan MasterCard Prabayar Lazada CIMB hendaklah dengan nyata meminta diberikan pilihan sedemikian dengan menelefon pusat panggilan kami di untuk membolehkah transaksi luar negara dan CNP dilaksanakan. Transaksi luar negara adalah transaksi yang dibuat di terminal peniaga di luar Malaysia, dan MasterCard Prabayar Lazada CIMB dikemukakan secara fizikal di terminal pada masa pembayaran diproses.

6 Transaksi CNP adalah transaksi yang dibuat apabila kad tidak ada. Ini mungkin termasuk (tetapi tidak terhad kepada) a. Transaksi dalam talian, telefon, atau pesanan pos, dan b. Transaksi di laman web Penamatan dan/atau Penggantungan Akaun/Kad Kad dikeluarkan untuk tujuan penggunaan peribadi. MasterCard Prabayar Lazada CIMB bukan untuk kegunaan pembelian pukal di Lazada untuk tujuan penjualan semula. Kad Gantian Kad gantian boleh diperolehi apabila diminta dengan menelefon pusat panggilan kami. 4. Apakah risiko utama? Anda hendaklah dan akan kekal bertanggungjawab untuk kos yang ditanggung bagi semua barangan dan perkhidmatan yang dibekalkan oleh mana-mana peniaga dan semua pendahuluan tunai yang dilaksanakan menerusi penggunaan Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau MasterCard Prabayar Lazada CIMB. Anda mempunyai kewajipan untuk dengan sedaya upaya melaksanakan sikap berjaga-jaga, ketekunan dan langkah mencegah untuk menghalang kehilangan, kecurian atau kegunaan Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau MasterCard Prabayar Lazada CIMB dengan menipu dan untuk mengelakkan pendedahan ID Pengguna CIMB Clicks, Kata Laluan Perbankan Internet, TAC,PIN anda atau sebarang kod lain yang digunakan oleh anda untuk mengakses Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau MasterCard Prabayar Lazada CIMB (selepas ini dirujuk secara kolektif sebagai kata laluan ) kepada mana-mana orang lain dan anda hendaklah menanggung rugi dan memastikan Bank tidak dipertanggungjawabkan terhadap sebarang liabiliti untuk kerugian, kerosakan, kos dan perbelanjaan (undang-undang atau sebaliknya) berbangkit daripada kemungkiran kewajipan sedemikian oleh anda. Kewajipan untuk menggunakan sikap berjaga-jaga, ketekunan dan langkah beringat yang sepenuhnya untuk mengelakkan kerugian, kecurian atau penggunaan Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau MasterCard Prabayar Lazada CIMB dengan menipu dan untuk mengelakkan pendedahan kata laluan anda kepada mana-mana orang lain termasuk: - tidak boleh membenarkan orang lain menggunakan Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau MasterCard Prabayar Lazada CIMB menyemak secara tetap bahawa MasterCard Prabayar Lazada CIMB masih ada dalam simpanan anda jangan tulis kata laluan di atas MasterCard Prabayar Lazada CIMB atau apa-apa barangan yang biasanya disimpan dengan MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan menyimpan rekod kata laluan anda berasingan daripada MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda, meskipun jika kata laluan diselindung jangan tulis kata laluan dalam cara yang boleh difahami oleh orang lain jangan dedahkan/maklumkan kata laluan kepada orang lain jangan tinggalkan MasterCard Prabayar Lazada CIMB.

7 Anda hendaklah memaklumkan Bank:- i. dengan serta-merta secara lisan atau bertulis tentang sebarang kehilangan dan/atau kecurian MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau pelanggaran, pendedahan atau kehilangan kata laluan anda; ii. secepat yang mungkin secara munasabah selepas mendapat tahu bahawa MasterCard Prabayar Lazada CIMB hilang, dicuri, transaksi yang tidak dibenarkan telah berlaku atau kata laluan mungkin telah didedahkan; iii. dengan serta merta selepas menerima amaran transaksi melalui SMS jika transaksi tidak dibenarkan; dan iv. dengan serta-merta tentang sebarang perubahan pada nombor hubungan anda. Anda hendaklah dan akan kekal bertanggungjawab kepada Bank bagi apa-apa barangan atau perkhidmatan yang dibekalkan oleh peniaga dan pendahuluan tunai yang dilakukan melalui penggunaan Akaun MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau MasterCard Prabayar Lazada CIMB oleh mana-mana orang sebelum Bank menerima makluman bertulis atau lisan oleh anda tentang kehilangan dan/atau kecurian MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau pendedahan kata laluan. Untuk mengelakkan keraguan, anda akan bertanggungjawab untuk: - i. transaksi berasaskan PIN yang tidak dibenarkan, jika anda: - a. bertindak dengan menipu; b. lewat memaklumkan Bank secepat yang mungkin secara munasabah selepas mendapat tahu tentang kehilangan MasterCard Prabayar Lazada CIMB atau penggunaan MasterCard Prabayar Lazada CIMB dalam cara yang tidak dibenarkan; c. dengan sukarela mendedahkan PIN kepada orang lain; atau d. mencatat PIN pada MasterCard Prabayar Lazada CIMB, atau atas apa jua benda yang disimpan berhampiran dengan MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan yang mungkin hilang atau dicuri dengan MasterCard Prabayar Lazada CIMB. ii. transaksi yang tidak dibenarkan yang memerlukan penentusahan tandatangan atau penggunaan MasterCard Prabayar Lazada CIMB tanpa sentuhan, jika anda:- a. bertindak dengan menipu; b. lewat memaklumkan Bank secepat yang mungkin secara munasabah selepas mendapat tahu tentang kehilangan MasterCard Prabayar Lazada CIMB atau penggunaan MasterCard Prabayar Lazada CIMB dalam cara yang tidak dibenarkan; c. meninggalkan MasterCard Prabayar Lazada CIMB atau barang yang mengandungi MasterCard Prabayar Lazada CIMB tanpa dijaga, di tempat yang boleh dilihat dan diakses oleh orang lain atau gagal melaksanakan sikap berjaga-jaga yang wajar untuk melindungi MasterCard Prabayar Lazada CIMB di tempat kediaman anda; atau

8 d. dengan sukarela membenarkan orang lain menggunakan MasterCard Prabayar Lazada CIMB. Anda boleh memaklumkan Bank tentang sebarang kehilangan dan/atau kecurian MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan/atau pendedahan kata laluan kepada mana-mana orang, dengan serta-merta dengan menelefon pusat panggilan kami di Jika kata laluan digunakan terhadap sebarang transaksi melalui penggunaan MasterCard Prabayar Lazada CIMB, anda dianggap telah menggunakan MasterCard Prabayar Lazada CIMB dan anda tidak boleh mendakwa bahawa transaksi tersebut tidak dibenarkan kerana MasterCard Prabayar Lazada CIMB telah hilang atau dicuri. Kami berhak menamatkan MasterCard Prabayar Lazada CIMB anda jika anda gagal mematuhi Terma-terma dan Syarat-syarat yang mengawal MasterCard Prabayar Lazada CIMB. 5. Apakah yang perlu saya lakukan jika butir-butir hubungan saya berubah? Anda perlu memaklumkan kami tentang sebarang perubahan pada butir-butir hubungan anda untuk memastikan semua surat-menyurat diterima oleh anda tepat pada masanya. Ini boleh dilakukan dengan menghubungi Pusat Kad CIMB Bank untuk mengemaskinikan butir-butir hubungan anda. 6. Di manakah saya boleh mendapatkan maklumat lanjut? Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di: Pusat Panggilan: Laman Web: ; ATAU ATAU Jika anda ingin membuar apa-apa aduan, sila hubungi wakil Pusat Panggilan kami di: 1. Pusat Panggilan: ATAU 3. Melalui surat kepada kami: Customer Resolution Department CIMB Bank Berhad Level 19, Menara Bumiputera Commerce No. 11, Jalan Raja Laut Kuala Lumpur. Jika anda mendapati bahawa balasan kami terhadap pertanyaan atau aduan anda adalah tidak memuaskan, anda boleh menghubungi Bank Negara Malaysia LINK atau TELELINK di: Alamat: Block D, Bank Negara Malaysia Jalan Dato Onn Kuala Lumpur Tel : Faks :

9 7. Produk Prabayar lain Berkuatkuasa dari 5 Disember 2017, CIMB Kwik / CIMB Kwik Prepaid Mastercard tidak lagi menawarkan pembukaan akaun baru. Walau bagaimanapun akaun CIMB Kwik atau Mastercard CIMB Kwik Prepaid anda masih boleh digunakan sehingga pemberitahuan selanjutnya. Akaun Mastercard CIMB Lazada Prabayar adalah satu-satunya produk Prabayar yang ditawarkan oleh Bank. Maklumat yang disediakan dalam lembaran pendedahan ini adalah sah mulai 15 November 2018

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK (Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk membuka MasterCard Prabayar Lazada CIMB. Sila pastikan anda juga membaca terma-terma dan syarat-syarat

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK (Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk membuka MasterCard Prabayar Lazada CIMB. Sila pastikan anda juga membaca terma-terma dan syarat-syarat

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Debit PB. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya. Public Bank Berhad (6463-H)

Lebih terperinci

Pemegang Kad hendaklah membaca dan memahami Terma dan Syarat Kad Debit-i Visa BSN sebelum menggunakan Kad

Pemegang Kad hendaklah membaca dan memahami Terma dan Syarat Kad Debit-i Visa BSN sebelum menggunakan Kad PENYATA PENDEDAHAN PRODUK (Baca Penyata Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil Kad Debit-i Visa BSN. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat am. Dapatkan penjelasan daripada

Lebih terperinci

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK PENTING: SILA BACA LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK INI SEBELUM ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENGAMBIL KAD DEBIT-i BANK ISLAM (BIDC-i). SILA PASTIKAN ANDA JUGA MEMBACA TERMA DAN SYARAT

Lebih terperinci

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK. KAD DEBIT-i BANK ISLAM BERMULA SEPTEMBER 2018

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK. KAD DEBIT-i BANK ISLAM BERMULA SEPTEMBER 2018 LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK PENTING: SILA BACA LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK INI SEBELUM ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENGAMBIL KAD DEBIT-i BANK ISLAM (BIDC-i). SILA PASTIKAN ANDA JUGA MEMBACA TERMA DAN SYARAT

Lebih terperinci

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK. KAD DEBIT-i BANK ISLAM BERMULA JULAI 2018

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK. KAD DEBIT-i BANK ISLAM BERMULA JULAI 2018 LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK PENTING: SILA BACA LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK INI SEBELUM ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENGAMBIL KAD DEBIT-i BANK ISLAM (BIDC-i). SILA PASTIKAN ANDA JUGA MEMBACA TERMA DAN SYARAT

Lebih terperinci

6 April Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFIN ISLAMIC Debit MasterCard

6 April Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFIN ISLAMIC Debit MasterCard 6 April 2017 Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFIN ISLAMIC Debit MasterCard Sila harap maklum bahawa pindaan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFIN Islamic

Lebih terperinci

Cara-cara permohonan Kad Debit i-kopenas/bank Rakyat

Cara-cara permohonan Kad Debit i-kopenas/bank Rakyat Cara-cara permohonan Kad Debit i-kopenas/bank Rakyat 1. Muat turun borang permohonan kad debit diatas. 2. Lengkapkan maklumat yang diperlukan. 3. Masukkan no akaun simpanan Bank Rakyat yang telah dibuka

Lebih terperinci

HELAIAN PENDEDAHAN PRODUK

HELAIAN PENDEDAHAN PRODUK HELAIAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Helaian Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil atau memohon Kad Debit-i Bank Rakyat. Tarikh : BANK RAKYAT KAD DEBIT-i BANK RAKYAT 1 Apakah

Lebih terperinci

Had Kemudahan: Ditentukan oleh pihak Bank menurut budi bicara mutlaknya berdasarkan pendapatan tahunan anda seperti berikut:

Had Kemudahan: Ditentukan oleh pihak Bank menurut budi bicara mutlaknya berdasarkan pendapatan tahunan anda seperti berikut: PENYATA PENZAHIRAN PRODUK (Sila baca Penyata Penzahiran Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit-i BSN Al- Aiman Platinum/Emas/Klasik Visa/MasterCard. Pastikan anda juga membaca

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Debit PB Visa/MasterCard Lifestyle. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya.

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit Emas Visa PB-Petron. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat am. Public Bank

Lebih terperinci

Kad Kredit PIN & BAYAR Soalan Lazim

Kad Kredit PIN & BAYAR Soalan Lazim Kad Kredit PIN & BAYAR Soalan Lazim 1. Apakah itu kad PIN & BAYAR? Kad PIN & BAYAR adalah kad berkeupayaan PIN yang membolehkan anda membuat pembelian dengan memasukkan PIN 6 digit, tanpa memerlukan tandatangan.

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit Emas PB-AIA Visa. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya. Public

Lebih terperinci

Bank Islam Malaysia Berhad (98127-X) BICTH/03/2015

Bank Islam Malaysia Berhad (98127-X) BICTH/03/2015 Bank Islam Malaysia Berhad (98127-X) BICTH/03/2015 7 KELEBIHAN KAD DEBIT-i BANK ISLAM TEAM HARIMAU 1. PENERIMAAN YANG LUAS di lebih 30 juta rangkaian perniagaan dan pembekal servis Visa di seluruh dunia

Lebih terperinci

PENYATA PENDEDAHAN PRODUK

PENYATA PENDEDAHAN PRODUK PENYATA PENDEDAHAN PRODUK (Sila baca Penyata Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit BSN Visa/MasterCard Klasik/Emas/Platinum. Pastikan anda juga membaca terma dan

Lebih terperinci

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK. KAD DEBIT-i BANK ISLAM BERMULA 13 FEBRUARI 2019

LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK. KAD DEBIT-i BANK ISLAM BERMULA 13 FEBRUARI 2019 LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK PENTING: SILA BACA LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK INI SEBELUM ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENGAMBIL KAD DEBIT-i BANK ISLAM (BIDC-i). SILA PASTIKAN ANDA JUGA MEMBACA TERMA DAN SYARAT

Lebih terperinci

5. Di mana saya boleh menggunakan Kad Debit/-i Matrix Visa Electron BSN saya?

5. Di mana saya boleh menggunakan Kad Debit/-i Matrix Visa Electron BSN saya? 5. Di mana saya boleh menggunakan Kad Debit/-i Matrix Visa Electron BSN saya? Untuk Pembelian Runcit: Di jutaan rangkaian rakan niaga Visa di Malaysia atau di luar negara seperti kedai runcit, pasaraya,

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit PB Klasik Visa/PB Standard MasterCard. Pastikan juga anda membaca terma dan

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit PB Emas Visa / MasterCard. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya.

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit PB Eksekutif MasterCard. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya.

Lebih terperinci

CIMB Bank Berhad (13491-P) LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

CIMB Bank Berhad (13491-P) LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil Penukaran Baki CIMB Bank. Pastikan anda juga membaca terma-terma dan syaratsyarat umum. CIMB

Lebih terperinci

SOALAN LAZIM BAGI KAD PIN & BAYAR (Pindaan 17 Ogos 2017)

SOALAN LAZIM BAGI KAD PIN & BAYAR (Pindaan 17 Ogos 2017) SOALAN LAZIM BAGI KAD PIN & BAYAR (Pindaan 17 Ogos 2017) 1. Apakah PIN? PIN, atau Nombor Pengenalan Peribadi, adalah kod rahsia yang diberikan kepada ahli kad atau dipilih oleh mereka bagi membuktikan

Lebih terperinci

Notis kepada pelanggan Akaun Pelaburan Emas CIMB BANK melalui CIMB CLICKS

Notis kepada pelanggan Akaun Pelaburan Emas CIMB BANK melalui CIMB CLICKS Notis kepada pelanggan Akaun Pelaburan Emas CIMB BANK melalui CIMB CLICKS (Tarikh Notis: 9 March 2017) Kepada pelanggan, Dengan ini adalah dimaklumkan bahawa terma-terma dan syarat-syarat Perjanjian Akaun

Lebih terperinci

Ditentukan oleh pihak Bank menurut budi bicara mutlaknya berdasarkan pendapatan tahunan anda seperti berikut:

Ditentukan oleh pihak Bank menurut budi bicara mutlaknya berdasarkan pendapatan tahunan anda seperti berikut: PENYATA PENZAHIRAN PRODUK (Sila baca Penyata Penzahiran Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit AIAFAM- BSN Visa Platinum Bisnes. Pastikan anda juga membaca terma dan syarat

Lebih terperinci

Produk dan Perkhidmatan Bukan Tesco bermaksud produk dan perkhidmatan melainkan Produk dan Perkhidmatan Tesco.

Produk dan Perkhidmatan Bukan Tesco bermaksud produk dan perkhidmatan melainkan Produk dan Perkhidmatan Tesco. Terma-terma dan Syarat-syarat berkaitan dengan Ciri-ciri dan Ganjaran yang tersedia di bawah CIMB TESCO Debit MasterCard & Akaun CIMB Tesco Savers ( Terma-terma dan Syarat-syarat Kad Debit Jenama Bersama

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen RM1 for 1 Swipe CIMB 2016

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen RM1 for 1 Swipe CIMB 2016 TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen RM1 for 1 Swipe CIMB 2016 Tempoh Kempen 1. Kempen RM1 for 1 Swipe CIMB 2016 ( Kempen ) dianjurkan bersama-sama oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) ( CIMB Bank ) dan CIMB

Lebih terperinci

3. Bank merizab hak untuk mengubah tempoh dan/atau tarikh permulaan dan/atau tarikh tamat Tempoh Kempen Lanjutan dengan memberikan makluman.

3. Bank merizab hak untuk mengubah tempoh dan/atau tarikh permulaan dan/atau tarikh tamat Tempoh Kempen Lanjutan dengan memberikan makluman. T e r m a - t e r m a d a n S y a r a t - s y a r a t C I M B B a n k B e r h a d ( B a n k a n g M e n g a w a l K e m p e n L a n j u t a n ) Y C I M B @ W O R K b a g i P e n d a f t a r a n A k a u

Lebih terperinci

Terhad untuk pelajar IPT Malaysia/Tempatan sahaja yang layak memohon KADS1M DEBIT-i.

Terhad untuk pelajar IPT Malaysia/Tempatan sahaja yang layak memohon KADS1M DEBIT-i. KAD DEBIT DISKAUN-i SISWA 1 MALAYSIA (KADS1M DEBIT-i) Soalan-soalan Lazim (FAQ): 1. Apakah tujuan KADS1M DEBIT-i diwujudkan? KADS1M DEBIT-i diwujudkan bertujuan untuk membantu mengurangkan kos sara hidup

Lebih terperinci

Program Kongsi Kemeriahan Raya: Jamu Selera & Barangan Runcit Cash Back. Terma dan Syarat

Program Kongsi Kemeriahan Raya: Jamu Selera & Barangan Runcit Cash Back. Terma dan Syarat Program Kongsi Kemeriahan Raya: Jamu Selera & Barangan Runcit Cash Back Terma dan Syarat Terma-terma dan Syarat-syarat di sini ( Terma dan Syarat ) adalah tambahan kepada dan untuk dibaca bersama dengan

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat 0% Easy Pay CIMB

Terma-terma dan Syarat-syarat 0% Easy Pay CIMB Terma-terma dan Syarat-syarat 0% Easy Pay CIMB Perkataan "Kad" bermaksud apa-apa kad kredit yang dikeluarkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) ("CIMB Bank" atau "Bank") yang layak untuk 0% Easy Pay CIMB

Lebih terperinci

KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM

KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ('UOBM') sedang menjalankan Kempen Pulangan Tunai Luar Negara 30%

Lebih terperinci

(iv) Pemegang kad kredit utama kad kredit CIMB Tesco Platinum sedia ada; dan/atau

(iv) Pemegang kad kredit utama kad kredit CIMB Tesco Platinum sedia ada; dan/atau TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kad Kredit CIMB TESCO Platinum - Kempen Perolehan Rebat Tunai RM50 Tempoh Kempen 1. Kad Kredit CIMB TESCO Platinum - Kempen Perolehan Rebat Tunai RM50 ( Kempen ini ) adalah

Lebih terperinci

KEMUDAHAN PEMBAYARAN TERUS

KEMUDAHAN PEMBAYARAN TERUS 8 KELEBIHAN KAD DEBIT-i BANK ISLAM TEAM HARIMAU 1. PENERIMAAN YANG LUAS di lebih 29 juta rangkaian perniagaan dan pembekal servis Visa di seluruh dunia 2. KEMUDAHAN PEMBAYARAN TERUS dari akaun simpanan/semasa

Lebih terperinci

Ditentukan oleh pihak Bank menurut budi bicara mutlaknya berdasarkan pendapatan tahunan anda seperti berikut:

Ditentukan oleh pihak Bank menurut budi bicara mutlaknya berdasarkan pendapatan tahunan anda seperti berikut: PENYATA PENDEDAHAN PRODUK (Sila baca Penyata Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit BSN-1Teachers MasterCard Emas. Pastikan anda juga membaca terma dan syarat am.

Lebih terperinci

Program Penukaran Baki CIMB Bank Terma-Terma dan Syarat-Syarat setakat 7 MEI Program Penukaran Baki

Program Penukaran Baki CIMB Bank Terma-Terma dan Syarat-Syarat setakat 7 MEI Program Penukaran Baki Program Penukaran Baki CIMB Bank Terma-Terma dan Syarat-Syarat setakat 7 MEI 2018 Program Penukaran Baki 1. CIMB Bank Berhad (No. Syarikat 13491-P) akan dirujuk sebagai CIMB Bank. 2. Program Penukaran

Lebih terperinci

KEMUDAHAN PEMBAYARAN TERUS

KEMUDAHAN PEMBAYARAN TERUS 7 KELEBIHAN KAD DEBIT-i BANK ISLAM TEAM HARIMAU 1. PENERIMAAN YANG LUAS di lebih 30 juta rangkaian perniagaan dan pembekal servis Visa di seluruh dunia 2. KEMUDAHAN PEMBAYARAN TERUS dari akaun simpanan/semasa

Lebih terperinci

PENYALURAN DANA BANTUAN PELAJAR PENDIDIKAN TINGGI (BPPT) MELALUI KAD DEBIT-i DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA (KADS1M DEBIT-i)

PENYALURAN DANA BANTUAN PELAJAR PENDIDIKAN TINGGI (BPPT) MELALUI KAD DEBIT-i DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA (KADS1M DEBIT-i) PENYALURAN DANA BANTUAN PELAJAR PENDIDIKAN TINGGI (BPPT) MELALUI KAD DEBIT-i DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA (KADS1M DEBIT-i) Soalan soalan Lazim (FAQ): 1. Adakah Bantuan Pelajar Pendidikan Tinggi (BPPT) akan

Lebih terperinci

36 40 terma & syarat Terma & Syarat 1. DEFINISI Program Ganjaran RHB ( Program ) ini terdiri daripada: i Ganjaran Penerbangan, iaitu penukaran Mata Ganjaran yang ditawarkan di syarikat penerbangan terpilih

Lebih terperinci

2. KESAHAN MATA GANJARAN

2. KESAHAN MATA GANJARAN 40 Terma & Syarat 1. DEFINISI Program Ganjaran RHB ( Program ) ini terdiri daripada: i Ganjaran Penerbangan, iaitu penukaran Mata Ganjaran yang ditawarkan di syarikat penerbangan terpilih untuk ahli yang

Lebih terperinci

Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFINBANK Debit MasterCard anda.

Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFINBANK Debit MasterCard anda. 27 Januari 2016 Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFINBANK Debit MasterCard Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFINBANK Debit

Lebih terperinci

8 August Fasal-fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat Kad AFFINBANK World Mastercard

8 August Fasal-fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat Kad AFFINBANK World Mastercard 8 August 2017 Fasal-fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat Kad AFFINBANK World Mastercard Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) akan dibuat ke atas Terma & Syarat kad AFFINBANK

Lebih terperinci

Kempen Isi, Leret & Menang. Terma dan Syarat

Kempen Isi, Leret & Menang. Terma dan Syarat Kempen Isi, Leret & Menang Terma dan Syarat Terma-terma dan syarat-syarat di sini ( Terma dan Syarat ) adalah tambahan kepada dan untuk dibaca bersama dengan perjanjian kad kredit yang berkaitan ( Perjanjian

Lebih terperinci

1. Setiap penyebutan CIMB merujuk kepada CIMB Bank Berhad (13491-P).

1. Setiap penyebutan CIMB merujuk kepada CIMB Bank Berhad (13491-P). T e r m a - t e r m a d a n S y a r a t - s y a r a t T e r p i n d a K e m p e n C a r d A c t i v a t i o n C a s h O f f e r P h a s e 2 C I M B B a n k T e r m a - t e r m a d a n s y a r a t - s y

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit PB Visa Infinite. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya. Public

Lebih terperinci

Terma-Terma dan Syarat-Syarat. Kempen CIMB BANK RM25 Welcome Bonus

Terma-Terma dan Syarat-Syarat. Kempen CIMB BANK RM25 Welcome Bonus Terma-Terma dan Syarat-Syarat Kempen CIMB BANK RM25 Welcome Bonus Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Bank "RM25 Welcome Bonus" ("Kempen ini") dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) ("CIMB Bank") dan akan

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Menang BMW X1 dengan Kad AFFIN ( Kempen )

Terma dan Syarat Kempen Menang BMW X1 dengan Kad AFFIN ( Kempen ) Terma dan Syarat Kempen Menang BMW X1 dengan Kad AFFIN ( Kempen ) 1. Definisi 1.1 Kempen Menang BMW X1 dengan Kad AFFIN ( Kempen ) dianjurkan oleh Affin Bank Berhad dan Affin Islamic Bank Berhad (Pihak

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN RM188 PULANGAN TUNAI BULANAN

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN RM188 PULANGAN TUNAI BULANAN TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN RM188 PULANGAN TUNAI BULANAN CIMB@WORK Tempoh Kempen 1. Kempen RM188 Pulangan Tunai Bulanan CIMB@Work ( Kempen ini ) dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad

Lebih terperinci

SYNERGY CARDS SDN BHD

SYNERGY CARDS SDN BHD SYNERGY CARDS SDN BHD LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK Synergy Cards Sdn Bhd Kad Kredit Synergy Tarikh: Jun 2014 (Baca Lembaran Maklumat Produk sebelum anda membuat keputusan untuk memohon Kad Kredit Synergy Visa/Mastercard

Lebih terperinci

KAD KREDIT-i BANK ISLAM SEPTEMBER Apakah konsep Shariah yang digunakan? 3. Apakah yang saya akan dapat dari BIC-i?

KAD KREDIT-i BANK ISLAM SEPTEMBER Apakah konsep Shariah yang digunakan? 3. Apakah yang saya akan dapat dari BIC-i? LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK PENTING: SILA BACA LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK SEBELUM ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENGAMBIL KAD KREDIT-i BANK ISLAM (BIC-i). SILA PASTIKAN ANDA JUGA MEMBACA TERMA DAN SYARAT UMUM.

Lebih terperinci

Terma dan Syarat, Kempen AFFINBANK BHPetrol Touch & Fuel MasterCard Contactless

Terma dan Syarat, Kempen AFFINBANK BHPetrol Touch & Fuel MasterCard Contactless Terma dan Syarat, Kempen AFFINBANK BHPetrol Touch & Fuel MasterCard Contactless 1. Kempen AFFINBANK BHPetrol 'Touch & Fuel MasterCard Contactless ("Kempen") oleh Affin Bank Berhad ("AFFINBANK') akan bermula

Lebih terperinci

Transaksi Runcit Bayaran minimum diterima sebelum atau pada tarikh tamat tempoh bayaran Bayaran minimum diterima selepas tarikh tamat tempoh bayaran

Transaksi Runcit Bayaran minimum diterima sebelum atau pada tarikh tamat tempoh bayaran Bayaran minimum diterima selepas tarikh tamat tempoh bayaran LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK Sila baca Lembaran Maklumat sebelum memohon AFFINBANK World Mastercard. Pastikan anda juga telah membaca terma dan syarat am produk ini. Affin Bank Berhad (25046-T) AFFINBANK World

Lebih terperinci

Kad Caj: KAD PERIBADI AMERICAN EXPRESS Jun 2012

Kad Caj: KAD PERIBADI AMERICAN EXPRESS Jun 2012 RISALAH MAKLUMAN PRODUK (Baca Risalah Makluman Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil Kad Caj Peribadi American Express. Pastikan anda turut membaca terma dan syarat am.) Kad Caj: KAD

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT YANG MENGAWAL KEAHLIAN PERBANKAN RED CARPET (RCB)

TERMA DAN SYARAT YANG MENGAWAL KEAHLIAN PERBANKAN RED CARPET (RCB) 1. Takrifan TERMA DAN SYARAT YANG MENGAWAL KEAHLIAN PERBANKAN RED CARPET (RCB) 1.1 Terma Bank hendaklah bermaksud Public Bank Berhad dan Public Islamic Bank Berhad. 1.2 Terma Ahli hendaklah merujuk pada

Lebih terperinci

Kempen Rebat Tunai RM1,000 Penyata-E CIMB Islamic Bank Terma-terma dan Syarat-syarat

Kempen Rebat Tunai RM1,000 Penyata-E CIMB Islamic Bank Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen Rebat Tunai RM1,000 Penyata-E CIMB Islamic Bank Terma-terma dan Syarat-syarat 1. Setiap penyebutan CIMB merujuk kepada CIMB Islamic Bank Berhad (671380-H). Tempoh Kempen 2. Kempen Langgani Penyata-E

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT ( Terma dan Syarat ) KEMPEN KFH MALAYSIA KAD DEBIT-i SWIPE & WIN II (Kempen )

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT ( Terma dan Syarat ) KEMPEN KFH MALAYSIA KAD DEBIT-i SWIPE & WIN II (Kempen ) TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT ( Terma dan Syarat ) KEMPEN KFH MALAYSIA KAD DEBIT-i SWIPE & WIN II (Kempen ) 1. Kempen 1.1 Kempen ini bermula pada 00:00 1 September 2016 sehingga 23:59 1 Disember 2016,

Lebih terperinci

TERMA & SYARAT PEMILIK TUNGGAL & PERKONGSIAN CIMB

TERMA & SYARAT PEMILIK TUNGGAL & PERKONGSIAN CIMB TERMA & SYARAT PEMILIK TUNGGAL & PERKONGSIAN 1. Definisi a) " Bank" bermaksud Bank Berhad. b) Islamic Bank" bermaksud Islamic Bank Berhad. c) " Pemilik Tunggal dan " bermaksud terma dan syarat yang dinyatakan

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit Public Islamic Bank. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya. Public

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB ISLAMIC BANK BERHAD YANG MENGAWAL KEMPEN UNFIXED DEPOSIT 6 BULAN CIMB

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB ISLAMIC BANK BERHAD YANG MENGAWAL KEMPEN UNFIXED DEPOSIT 6 BULAN CIMB TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB ISLAMIC BANK BERHAD YANG MENGAWAL KEMPEN UNFIXED DEPOSIT 6 BULAN CIMB 1. Kempen Unfixed Deposit 6 bulan CIMB ("Kempen") dianjurkan oleh CIMB Islamic Bank Berhad ("Bank"

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PENDAFTARAN AKAUN GAJI BARU

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PENDAFTARAN AKAUN GAJI BARU TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI CIMB@WORK UNTUK PENDAFTARAN AKAUN GAJI BARU Tempoh Kempen 1. Kempen Ganjaran Tunai CIMB @ Work untuk Pendaftran Akaun Gaji Baru ("Kempen ini") dianjurkan

Lebih terperinci

1. Apa produk ini berkenaan?

1. Apa produk ini berkenaan? CashLite CIMB Lembaran Penerangan Produk seperti pada 22 Dec 2016 Sila baca Lembaran Penerangan Produk sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil CashLite CIMB. Sila pastikan anda juga membaca terma-terma

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memiliki Kad Kredit Public Islamic Bank. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya. Public

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen )

Terma dan Syarat Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen ) Terma dan Syarat Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen ) 1. Definisi 1.1 Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen ) dianjurkan oleh Affin Bank Berhad dan AFFIN ISLAMIC Bank Berhad (Pihak Bank

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Peraduan untuk 5X Mata BonusLink pada hari Jumaat & Hujung Minggu

Terma dan Syarat Peraduan untuk 5X Mata BonusLink pada hari Jumaat & Hujung Minggu Terma dan Syarat Peraduan untuk 5X Mata pada hari Jumaat & Hujung Minggu Terma-terma dan Syarat-syarat di sini ( Terma dan Syarat ) adalah tambahan kepada dan untuk dibaca bersama dengan perjanjian ahli

Lebih terperinci

Termaa-terma dan Syarat-syarat Kempen Akaun Kwik CIMB Bank

Termaa-terma dan Syarat-syarat Kempen Akaun Kwik CIMB Bank Termaa-terma dan Syarat-syarat Kempen Akaun Kwik CIMB Bank Tempoh Kempen 1. Kempen Akaun Kwik CIMB Bank ( Kempen ) dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad ( Bank atau CIMB Bank ) dan berlangsung dari 9 September

Lebih terperinci

1. Dalam Perjanjian ini jika konteks membenarkannya ungkapan berikut akan membawa maksud yang ditetapkan kecuali dinyatakan sebaliknya:-

1. Dalam Perjanjian ini jika konteks membenarkannya ungkapan berikut akan membawa maksud yang ditetapkan kecuali dinyatakan sebaliknya:- PERJANJIAN AKAUN KWIK CIMB BANK Layak Menerima Perlindungan daripada PIDM Sebagai balasan CIMB BANK BERHAD [13491-P] membuka Akaun Kwik CIMB Bank dalam nama saya, saya dengan ini bersetuju terikat oleh

Lebih terperinci

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK PUBLIC ISLAMIC BANK BERHAD (14328-V)

LEMBARAN PENDEDAHAN PRODUK PUBLIC ISLAMIC BANK BERHAD (14328-V) Sila baca Lembaran Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk memohon Kad Kredit-i Public Islamic Bank Visa/MasterCard Platinum. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat amnya. 1. Apakah

Lebih terperinci

Bayar dengan UOBM Mighty. Terma & Syarat

Bayar dengan UOBM Mighty. Terma & Syarat Bayar dengan UOBM Mighty Terma & Syarat 1. Terma Penggunaan 1.1 Bayar dengan UOBM Mighty disediakan melalui Dompet Mudah Alih UOBM yang ditawarkan oleh United Overseas Bank (Malaysia) Bhd ( UOBM ) kepada

Lebih terperinci

Bank Pertanian Malaysia Berhad ( U) LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK

Bank Pertanian Malaysia Berhad ( U) LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK Lampiran 5 (811810-U) LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK Tarikh : (Untuk diisi oleh Cawangan) [Sila baca dan fahami Lembaran Maklumat Produk bersama-sama dengan terma dan syarat sebelum anda membuat keputusan untuk

Lebih terperinci

Soalan Lazim Tentang Kad Kredit Tuesday, 19 July :02 -

Soalan Lazim Tentang Kad Kredit Tuesday, 19 July :02 - Apakah jenis-jenis kad kredit yang ada? Pada amnya, terdapat tiga jenis kad kredit, iaitu Klasik, Emas dan Platinum. Kad-kad kredit tersebut dikeluarkan berdasarkan kepada tahap pendapatan seseorang dan

Lebih terperinci

KEMPEN PEMBELANJAAN LUAR NEGARA DAN DAPAT 1% PULANGAN TUNAI KAD KREDIT HONG LEONG BANK

KEMPEN PEMBELANJAAN LUAR NEGARA DAN DAPAT 1% PULANGAN TUNAI KAD KREDIT HONG LEONG BANK KEMPEN PEMBELANJAAN LUAR NEGARA DAN DAPAT 1% PULANGAN TUNAI KAD KREDIT HONG LEONG BANK TEMPOH KEMPEN Kempen Pembelanjaan Luar Negara dan Dapat 1% Pulangan Tunai ( Kempen ) Hong Leong Bank Berhad (97141-X)

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PELANGGAN BARU

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PELANGGAN BARU Tempoh Kempen TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PELANGGAN BARU CIMB@WORK 1. Kempen Ganjaran Tunai untuk Pelanggan Baru CIMB@Work ("Kempen ini") dianjurkan oleh dan CIMB Islamic

Lebih terperinci

Terma dan Syarat untuk Program Kad Kredit. Terma dan Syarat

Terma dan Syarat untuk Program Kad Kredit. Terma dan Syarat Terma dan Syarat untuk Program Kad Kredit Terma dan Syarat Definisi Kecuali di mana konteks diperlukan, atau dinyatakan di dalam Terma dan Syarat ini, semua perkataan, nama dan ekspresi yang ditakrifkan

Lebih terperinci

1. Apa produk ini berkenaan?

1. Apa produk ini berkenaan? CashLite CIMB Lembaran Penerangan Produk seperti pada 21 Jun 2018 Sila baca Lembaran Penerangan Produk sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil CashLite CIMB. Sila pastikan anda juga membaca terma-terma

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT KEMPEN THE WOW SMART PHONE PELAN BAYARAN MUDAH 0% (EPP)

TERMA DAN SYARAT KEMPEN THE WOW SMART PHONE PELAN BAYARAN MUDAH 0% (EPP) TERMA DAN SYARAT KEMPEN THE WOW SMART PHONE PELAN BAYARAN MUDAH 0% (EPP) Terma dan syarat ini adalah tambahan kepada Terma dan Syarat Kad Kredit AFFINBANK dan/atau Terma dan Syarat World MasterCard AFFINBANK

Lebih terperinci

Kadar Faedah Rata* Sehingga 8.99% setahun 12, 24, 36, 48 bulan Kadar Faedah Efektif Sehingga 16.23% 1. Apa produk ini berkenaan?

Kadar Faedah Rata* Sehingga 8.99% setahun 12, 24, 36, 48 bulan Kadar Faedah Efektif Sehingga 16.23% 1. Apa produk ini berkenaan? CashLite Bank CIMB Lembaran Penerangan Produk seperti pada Januari 2015 Sila baca Lembaran Penerangan Produk sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil CashLite. Sila pastikan anda juga membaca terma-terma

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB BANK BERHAD ( BANK ) YANG MENGAWAL KEMPEN KAD KREDIT CIMB PREFERRED ( Kempen )

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB BANK BERHAD ( BANK ) YANG MENGAWAL KEMPEN KAD KREDIT CIMB PREFERRED ( Kempen ) TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB BANK BERHAD ( BANK ) YANG MENGAWAL KEMPEN KAD KREDIT CIMB PREFERRED ( Kempen ) Tempoh Kempen 1. Kempen Kad Kredit CIMB Preferred ( Kempen ) dianjurkan oleh CIMB Bank

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat. Kempen CIMB Clicks 10% Cash Back On Bill Payment

Terma-terma dan Syarat-syarat. Kempen CIMB Clicks 10% Cash Back On Bill Payment Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Clicks 10% Cash Back On Bill Payment 1. Kempen CIMB Clicks 10% Cash Back On Bill Payment ( Kempen ) dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) ( CIMB Bank ). Tempoh

Lebih terperinci

13.5% (Peringkat 1) 16% (Peringkat 2) 17.5% (Peringkat 3)

13.5% (Peringkat 1) 16% (Peringkat 2) 17.5% (Peringkat 3) PRODUCT DISCLOSURE SHEET PENTING: SILA BACA LEMBARAN MAKLUMAT PRODUK SEBELUM ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENGAMBIL KAD KREDIT-i BANK ISLAM (BIC-i). SILA PASTIKAN ANDA JUGA MEMBACA TERMA DAN SYARAT UMUM.

Lebih terperinci

TERMA & SYARAT TruRewards Program Loyalty

TERMA & SYARAT TruRewards Program Loyalty TERMA & SYARAT TruRewards Program Loyalty Segala terma dan syarat TruRewards mentadbir kelayakan Ahli Kad Kredit-i Bank Islam untuk menerima TruPoints dengan menggunakan kad-kad tersebut dan menebus apa-apa

Lebih terperinci

Kad Preferred Platinum UOBM 2019 Terma dan Syarat

Kad Preferred Platinum UOBM 2019 Terma dan Syarat Kad Preferred Platinum UOBM 2019 Terma dan Syarat Berkuatkuasa 1 Januari 2019 Am Terma dan syarat ("Terma dan Syarat") ini akan digunapakai bagi Kad Preferred Platinum ("Kad") United Overseas Bank (Malaysia)

Lebih terperinci

TERMA_TERMA & SYARAT-SYARAT Kempen Baucar E-Tunai Dalam Talian CIMB-Jaya Grocer (5 hb November hb Disember 2018)

TERMA_TERMA & SYARAT-SYARAT Kempen Baucar E-Tunai Dalam Talian CIMB-Jaya Grocer (5 hb November hb Disember 2018) TERMA_TERMA & SYARAT-SYARAT Kempen Baucar E-Tunai Dalam Talian CIMB-Jaya Grocer (5 hb November 2018 31 hb Disember 2018) Kempen 1) Kempen Baucar E-Tunai Dalam Talian CIMB-Jaya Grocer ( Kempen ) dianjurkan

Lebih terperinci

Terma dan Syarat National Addressing Database

Terma dan Syarat National Addressing Database Di dalam DuitNow ini ( Terma ), sebarang rujukan kepada "anda" adalah merujuk kepada pelanggan Bank yang menggunakan perkhidmatan (NAD). Sebarang rujukan kepada "kita" dan "kami" adalah merujuk kepada

Lebih terperinci

LEMBARAN PENERANGAN PRODUK

LEMBARAN PENERANGAN PRODUK LEMBARAN PENERANGAN PRODUK (Sila baca Penyata Maklumat Produk ini sebelum anda memohon Kemudahan Kredit bersandarkan Pelbagai Cagaran. Pastikan juga anda membaca segala terma dan syarat. Sila dapatkan

Lebih terperinci

HELAIAN PENDEDAHAN PRODUK

HELAIAN PENDEDAHAN PRODUK Sila baca Helaian Pendedahan Produk ini sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil atau memohon Kad Kredit-i Bank Rakyat. Pastikan juga anda membaca terma dan syarat yang berkaitan. 1 Apakah itu produk

Lebih terperinci

4. Apakah senario yang mungkin mencetuskan perubahan pada IBR?

4. Apakah senario yang mungkin mencetuskan perubahan pada IBR? pihak sekiranya anda 1. Apakah produk ini? Produk ini adalah kemudahan pembiayaan bertempoh patuh Shariah yang dijamin oleh Sijil atau Amanah Saham Bumiputera 2 (ASB2) oleh Amanah Saham Nasional Berhad

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Kad Tambahan AFFIN ( Kempen )

Terma dan Syarat Kempen Kad Tambahan AFFIN ( Kempen ) Terma dan Syarat Kempen Kad Tambahan AFFIN ( Kempen ) 1. Definisi 1.1 Kempen Kad Tambahan AFFIN ( Kempen ) dianjurkan oleh Affin Bank Berhad dan Affin Islamic Bank Berhad (pihak Bank ). Kempen ini tertakluk

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT KEMPEN KAD MASTERCARD DWI-JENAMA CIMB PETRONAS

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT KEMPEN KAD MASTERCARD DWI-JENAMA CIMB PETRONAS TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT KEMPEN KAD MASTERCARD DWI-JENAMA CIMB PETRONAS 1. Kempen CIMB Bank Berhad (13491-P) ( CIMB ) KEMPEN KAD MASTERCARD DWI- JENAMA CIMB PETRONAS ( Kempen tersebut) akan bermula

Lebih terperinci

Kempen Faedah Bonus Savings Plus UOBM Terma dan Syarat

Kempen Faedah Bonus Savings Plus UOBM Terma dan Syarat Kempen Faedah Bonus Savings Plus UOBM Terma dan Syarat Tempoh Kempen 1. Kempen Faedah Bonus Savings Plus UOBM ( Kempen ) yang dianjurkan oleh United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (No. Syarikat 271809-K)

Lebih terperinci

ARAHAN TELEKOMUNIKASI

ARAHAN TELEKOMUNIKASI 15 Mei 2017 Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat Kad Kredit Generik Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) akan dibuat ke atas Terma & Syarat Kad Kredit Generik anda

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen Belanja dan Menang Rebat Tunai CIMB-IKEA (1hb September hb November 2017)

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen Belanja dan Menang Rebat Tunai CIMB-IKEA (1hb September hb November 2017) TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen Belanja dan Menang Rebat Tunai CIMB-IKEA (1hb September 2017 30hb November 2017) Tempoh Kempen 1. Kempen Belanja dan Menang Rebat Tunai CIMB-IKEA ( Kempen ini ) dianjurkan

Lebih terperinci

Mach Debit Card (Dikemaskini pada 1 April 2017)

Mach Debit Card (Dikemaskini pada 1 April 2017) Helaian Pendedahan Produk (Baca Helaian Pendedahan Produk ini sebelum anda menetapkan untuk memohon Kad Debit Mach. Pastikan anda juga membaca terma dan syarat am dan Kad Debit Mach) Kad Debit Mach (Maklumat

Lebih terperinci