Senarai jawatan untuk tujuan Kenaikan Pangkat Kumpulan Pengurusan Profesional (Bukan Akademik) dan Kumpulan Pelaksana bagi Tahun 2015

Ukuran: px
Mulai penontonan dengan halaman:

Download "Senarai jawatan untuk tujuan Kenaikan Pangkat Kumpulan Pengurusan Profesional (Bukan Akademik) dan Kumpulan Pelaksana bagi Tahun 2015"

Transkripsi

1 Senarai jawatan untuk tujuan Kenaikan Pangkat Pengurusan Profesional (Bukan Akademik) dan Pelaksana bagi Tahun 2015 BIL Jawatan Gred Lampiran 1 Pegawai Teknologi Maklumat F48 Lampiran 1 2 Pegawai Teknologi Maklumat F44 Lampiran 2 3 Pegawai Pertanian G54 Lampiran 3 4 Pegawai Pertanian G52 Lampiran 4 5 Pegawai Pertanian G48 Lampiran 5 6 Pegawai Pertanian G44 Lampiran 6 7 Jurutera/Arkitek/Juruukur Bahan J54 Lampiran 7 8 Jurutera J52 Lampiran 8 9 Jurutera J48 Lampiran 9 10 Jurutera J44 Lampiran Pegawai Tadbir N54 Lampiran Pegawai Tadbir N52 Lampiran Pegawai Tadbir N48 Lampiran Pegawai Tadbir N44 Lampiran Pustakawan S54 Lampiran Pustakawan S52 Lampiran Pustakawan S48 Lampiran Pustakawan S44 Lampiran Pegawai Kewangan W52 Lampiran Pegawai Kewangan W48 Lampiran Pegawai Kewangan W44 Lampiran Penolong Pegawai Sains C32 Lampiran Pembantu Makmal C26 Lampiran Pembantu Makmal C22 Lampiran Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F38 Lampiran Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F32 Lampiran Juruteknik Komputer FT26 Lampiran Juruteknik Komputer FT22 Lampiran Penolong Pegawai Pertanian G32 Lampiran Penolong Pegawai Veterinar G36 Lampiran Penolong Pegawai Veterinar G32 Lampiran Pelukis Pelan (Kejuruteraan JA36 Lampiran 32 Awam)/Penolong Jurutera 33 Pembantu Kemahiran H22 Lampiran Pengawal Keselamatan KP14 Lampiran Penolong Pegawai Tadbir N36 Lampiran Penolong Pegawai Tadbir N32 Lampiran Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N26 Lampiran Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N22 Lampiran 38

2 39 Pembantu Penerbitan N26 Lampiran Pembantu Penerbitan N22 Lampiran Pembantu Operasi N14 Lampiran Pemandu Kenderaan H14 Lampiran Pembantu Awam H14 Lampiran Pembantu Perpustakaan S22 Lampiran Juruteknologi Makmal Perubatan U36 Lampiran Juruteknologi Makmal Perubatan U32 Lampiran Pembantu Pembedahan Pergigian U22 Lampiran 47

3 Lampiran 1 Skim Perkhidmatan : Pegawai Teknologi Maklumat : Perkhidmatan Sistem Maklumat : Pengurusan dan Profesional F48 RM5, RM10, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Teknologi Maklumat Gred F44 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

4 Lampiran 2 Skim Perkhidmatan : Pegawai Teknologi Maklumat : Perkhidmatan Sistem Maklumat : Pengurusan dan Profesional F44 RM3, RM9, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

5 Lampiran 3 Skim Perkhidmatan : Pegawai Pertanian : Perkhidmatan Pertanian : Pengurusan dan Profesional G54 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Pertanian Gred G52 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

6 Lampiran 4 Skim Perkhidmatan : Pegawai Pertanian : Perkhidmatan Pertanian : Pengurusan dan Profesional G52 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Pertanian Gred G48 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

7 Lampiran 5 Skim Perkhidmatan : Pegawai Pertanian : Perkhidmatan Pertanian : Pengurusan dan Profesional G48 RM4, RM10, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Pertanian Gred G44 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

8 Lampiran 6 Skim Perkhidmatan : Pegawai Pertanian : Perkhidmatan Pertanian : Pengurusan dan Profesional G44 RM3, RM9, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Pertanian Gred G41 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

9 Lampiran 7 Skim Perkhidmatan : Jurutera/Arkitek/Juruukur Bahan : Perkhidmatan Kejuruteraan : Pengurusan dan Profesional J54 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Jurutera Gred J52 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

10 Lampiran 8 Skim Perkhidmatan : Jurutera : Perkhidmatan Kejuruteraan : Pengurusan dan Profesional J52 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Jurutera Gred J48 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

11 Lampiran 9 Skim Perkhidmatan : Jurutera : Perkhidmatan Kejuruteraan : Pengurusan dan Profesional J48 RM5, RM10, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Jurutera Gred J44 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

12 Lampiran 10 Skim Perkhidmatan : Jurutera : Perkhidmatan Kejuruteraan : Pengurusan dan Profesional J44 RM3, RM9, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Jurutera Gred J41 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

13 Lampiran 11 Skim Perkhidmatan : Pegawai Tadbir : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pengurusan dan Profesional N54 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Tadbir Gred N52 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

14 Lampiran 12 Skim Perkhidmatan : Pegawai Tadbir : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pengurusan dan Profesional N52 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Tadbir Gred N48 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

15 Lampiran 13 Skim Perkhidmatan : Pegawai Tadbir : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pengurusan dan Profesional N48 RM4, RM10, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Tadbir Gred N44 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

16 Lampiran 14 Skim Perkhidmatan : Pegawai Tadbir : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pengurusan dan Profesional N44 RM3, RM9, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Tadbir Gred N41 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

17 Lampiran 15 Skim Perkhidmatan : Pustakawan : Perkhidmatan Sosial : Pengurusan dan Profesional S54 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pustakawan Gred S52 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

18 Lampiran 16 Skim Perkhidmatan : Pustakawan : Perkhidmatan Sosial : Pengurusan dan Profesional S52 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pustakawan Gred S48 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

19 Lampiran 17 Skim Perkhidmatan : Pustakawan : Perkhidmatan Sosial : Pengurusan dan Profesional S48 RM4, RM10, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pustakawan Gred S44 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

20 Lampiran 18 Skim Perkhidmatan : Pustakawan : Perkhidmatan Sosial : Pengurusan dan Profesional S44 RM3, RM9, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pustakawan Gred S41 serta memenuhi syarat-syarat yang berikut: a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

21 Lampiran 19 Skim Perkhidmatan : Pegawai Kewangan : Perkhidmatan Kewangan : Pengurusan dan Profesional W52 RM5, RM11, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Kewangan Gred W48 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

22 Lampiran 20 Skim Perkhidmatan : Pegawai Kewangan : Perkhidmatan Kewangan : Pengurusan dan Profesional W48 RM4, RM10, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Kewangan Gred W44 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

23 Lampiran 21 Skim Perkhidmatan : Pegawai Kewangan : Perkhidmatan Kewangan : Pengurusan dan Profesional W44 RM3, RM9, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pegawai Kewangan Gred W41 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

24 Lampiran 22 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Sains : Perkhidmatan Sains : Pelaksana C32 RM2, RM5, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Sains Gred C27 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

25 Lampiran 2 Skim Perkhidmatan : Pembantu Makmal : Perkhidmatan Sains : Pelaksana C26 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Makmal Gred C22 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

26 Lampiran 24 Skim Perkhidmatan : Pembantu Makmal : Perkhidmatan Sains : Pelaksana C22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Makmal Gred C17 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

27 Lampiran 25 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Teknologi Maklumat : Perkhidmatan Sistem Maklumat : Pelaksana F38 RM3, RM7, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F32 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

28 Lampiran 26 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Teknologi Maklumat : Perkhidmatan Sistem Maklumat : Pelaksana F32 RM3, RM5, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

29 Lampiran 27 Skim Perkhidmatan : Juruteknik Komputer : Perkhidmatan Sistem Maklumat : Pelaksana FT26 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Juruteknik Komputer Gred FT22 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

30 Lampiran 28 Skim Perkhidmatan : Juruteknik Komputer : Perkhidmatan Sistem Maklumat : Pelaksana FT22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Juruteknik Komputer Gred FT17 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

31 Lampiran 29 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Pertanian : Perkhidmatan Pertanian : Pelaksana G32 RM2, RM5, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Pertanian Gred G27 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

32 Lampiran 30 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Veterinar : Perkhidmatan Pertanian : Bersepadu G36 RM3, RM6, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Veterinar Gred G32 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

33 Lampiran 31 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Veterinar : Perkhidmatan Pertanian : Bersepadu G32 RM2, RM5, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Veterinar Gred G27 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

34 Lampiran 32 Skim Perkhidmatan : Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) / Penolong Jurutera : Perkhidmatan Kejuruteraan : Bersepadu JA36 RM3, RM6, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) / Penolong Jurutera Gred JA29 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

35 Lampiran 33 Skim Perkhidmatan : Pembantu Kemahiran : Perkhidmatan Kemahiran : Pelaksana H22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Kemahiran Gred H17 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

36 Lampiran 34 Skim Perkhidmatan : Pengawal Keselamatan : Perkhidmatan Keselamatan dan Pertahanan Awam : Pelaksana KP14 RM1, RM3, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pengawal Keselamatan Gred KP11 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

37 Lampiran 35 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Tadbir : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N36 RM3, RM6, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Tadbir Gred N32 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

38 Lampiran 36 Skim Perkhidmatan : Penolong Pegawai Tadbir : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N32 RM2, RM5, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 serta a) Disahkan dalam Perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

39 Lampiran 37 Skim Perkhidmatan : Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N26 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) Gred N22 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

40 Lampiran 14 Skim Perkhidmatan : Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) Gred N17 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

41 Lampiran 39 Skim Perkhidmatan : Pembantu Penerbitan : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N26 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Penerbitan Gred N22 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

42 Lampiran 40 Skim Perkhidmatan : Pembantu Penerbitan : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Penerbitan Gred N17 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

43 Lampiran 41 Skim Perkhidmatan : Pembantu Operasi : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan : Pelaksana N14 RM1, RM3, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Operasi Gred N11 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

44 Lampiran 42 Skim Perkhidmatan : Pemandu Kenderaan : Perkhidmatan Kemahiran : Pelaksana H14 RM1, RM3, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pemandu Kenderaan Gred H11 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

45 Lampiran 43 Skim Perkhidmatan : Pembantu Awam : Perkhidmatan Kemahiran : Pelaksana H14 RM1, RM3, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Awam Gred H11 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

46 Lampiran 44 Skim Perkhidmatan : Pembantu Perpustakaan : Perkhidmatan Sosial : Pelaksana S22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Perpustakaan Gred S17 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

47 Lampiran 45 Skim Perkhidmatan : Juruteknologi Makmal Perubatan : Perkhidmatan Perubatan dan Kesihatan : Pelaksana U36 RM3, RM6, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Juruteknologi Makmal Perubatan Gred U32 serta a) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; b) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

48 Lampiran 46 Skim Perkhidmatan : Juruteknologi Makmal Perubatan : Perkhidmatan Perubatan dan Kesihatan : Pelaksana U32 RM2, RM5, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Juruteknologi Makmal Perubatan Gred U29 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

49 Lampiran 47 Skim Perkhidmatan : Pembantu Pembedahan Pergigian : Perkhidmatan Perubatan dan Kesihatan : Pelaksana U22 RM2, RM4, Pelawaan ini adalah terbuka kepada semua Pembantu Pembedahan Pergigian Gred U17 serta a) Disahkan dalam perkhidmatan; b) Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang cemerlang; c) Diperakukan oleh Ketua Jabatan.

Perkhidmatan-perkhidmatan yang bidang tugasnya memerlukan bakat, kreativiti dan/atau kemahiran seni.

Perkhidmatan-perkhidmatan yang bidang tugasnya memerlukan bakat, kreativiti dan/atau kemahiran seni. Bakat dan Seni (B) Perkhidmatan-perkhidmatan yang bidang tugasnya memerlukan bakat, kreativiti dan/atau kemahiran seni. SKIM PERKHIDMATAN JAWATAN KUMPULAN GRED Pegawai Kebudayaan Pengurusan dan Profesional

Lebih terperinci

GAJI PERMULAAN DAN IMBUHAN

GAJI PERMULAAN DAN IMBUHAN NAMA JAWATAN GRED TANGGA GAJI GAJI MULA IMBUHAN TETAP KHIDMAT AWAM (I.T.K.A)/ *IMBUHAN TETAP KERAIAN (ITK) IMBUHAN TETAP PERUMAHAN ELAUN KRITIKAL BANTUAN SARA HIDUP (COLA) ARTIS BUDAYA B17 PIT1 RM827.94

Lebih terperinci

MAKLUMAT JAWATAN DAN KERTAS PEPERIKSAAN YANG PERLU DIDUDUKI PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAHAGIAN III SKIM A: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN

MAKLUMAT JAWATAN DAN KERTAS PEPERIKSAAN YANG PERLU DIDUDUKI PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAHAGIAN III SKIM A: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN MAKLUMAT JAWATAN DAN KERTAS PEPERKSAAN YANG PERLU DDUDUK PEPERKSAAN PERKHDMATAN SENARA JAWATAN DAN PEPERKSAAN BL NAMA PEPERKSAAN/ JAWATAN SKM A: PERKHDMATAN PENGANGKUTAN 1. Pegawai Laut (A41) 2. Jurutera

Lebih terperinci

LAMPIRAN A- JAWATAN-JAWATAN UNTUK PERTUKARAN KE KAMPUS BAHARU

LAMPIRAN A- JAWATAN-JAWATAN UNTUK PERTUKARAN KE KAMPUS BAHARU LAMPIRAN A- JAWATAN-JAWATAN UNTUK PERTUKARAN KE KAMPUS BAHARU UiTM (PERAK), Kampus Tapah 2 1 PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41 2 JURUTERA J41 3 PEGAWAI KESELAMATAN KP41 4 PENOLONG PENDAFTAR N41 5 PUSTAKAWAN

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT Staf USM yang berkelayakan adalah dipelawa memohon jawatan berikut: 1. PEGAWAI SAINS C52 P1T1 RM4331.46 - P1T8 RM5593.49 P2T1 RM4742.86 - P2T8 RM6106.53 Jawatan Hakiki Pemohon:

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT Kami memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baharu dalam usaha merealisasikan wawasan universiti sebagai

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan

Lebih terperinci

PENAWARAN OPSYEN BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA

PENAWARAN OPSYEN BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA PENAWARAN OPSYEN BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA 1 OPSYEN SBPA OPSYEN UMUR PERSARAAN 2 TAWARAN OPSYEN 3 Diberi kepada semua pegawai tetap yang berada dalam perkhidmatan pada 1 Januari 2012 (JKK 1976,

Lebih terperinci

SENARAI KERTAS PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SIRI II/2009

SENARAI KERTAS PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SIRI II/2009 LAMPIRAN A Gred 41 SENARAI KERTAS PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SIRI II/2009 1. Pegawai Kebudayaan B41 (a) Pegawai Kebudayaan - Kertas I (Umum) (b) Pegawai Kebudayaan - Kertas II (Subjek

Lebih terperinci

Garis Panduan Pertukaran Tempat Bertugas Kakitangan Bukan Akademik. (Kumpulan Pengurusan Dan Profesional Dan Kumpulan Sokongan)

Garis Panduan Pertukaran Tempat Bertugas Kakitangan Bukan Akademik. (Kumpulan Pengurusan Dan Profesional Dan Kumpulan Sokongan) Garis Panduan Pertukaran Tempat Bertugas Kakitangan Bukan Akademik (Kumpulan Pengurusan Dan Profesional Dan Kumpulan Sokongan) ISI KANDUNGAN BIL. PERKARA MUKA SURAT 1 Tujuan 2 2 Pendahuluan 2 3 Tafsiran

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/Kontrak

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum) UNIT PERJAWATAN & CUTI BELAJAR, BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, LEBUHRAYA TUN RAZAK, 26300 GAMBANG, KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN

Lebih terperinci

1.0 PEGAWAI TADBIR - GRED N41

1.0 PEGAWAI TADBIR - GRED N41 HOSPITAL CANSELOR TUANKU MUHRIZ PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA IKLAN JAWATAN KOSONG KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon

Lebih terperinci

SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN/ PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN

SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN/ PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN LAMPIRAN C SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN/ PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN PERUBATAN DAN KESIHATAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL,

Lebih terperinci

GARIS PANDUAN PELAKSANAAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN AWAM UPSI

GARIS PANDUAN PELAKSANAAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN AWAM UPSI GARIS PANDUAN PELAKSANAAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN AWAM UPSI Disediakan oleh; Unit Latihan, Bahagian Sumber Manusia, Universiti Pendidikan Sultan Idris. 1 GARIS PANDUAN MENGENAI PELAKSANAAN PEPERIKSAAN

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum) UNIT PERJAWATAN & CUTI BELAJAR, BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, LEBUHRAYA TUN RAZAK, 26300 GAMBANG, KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR 4 APRIL 2014 JAWATAN

Lebih terperinci

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 2 TAHUN 2015

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 2 TAHUN 2015 KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 2 TAHUN 2015 PENAMBAHBAIKAN KAEDAH PEMBERIAN PERGERAKAN GAJI TAHUNAN DALAM PELAKSANAAN JADUAL GAJI MINIMUM - MAKSIMUM JABATAN PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA

Lebih terperinci

Semakan Soalan Khusus CIS 2016 (Jawatan Aktif Sahaja) Gred 1-44

Semakan Soalan Khusus CIS 2016 (Jawatan Aktif Sahaja) Gred 1-44 Semakan Soalan Khusus CIS 2016 (Jawatan Aktif Sahaja) Gred 1-44 TASK FORCE JAWATAN KOD JAWATAN JAWATAN BIDANG CIS 2016 BA19D PEREKA 1. BAKAT DAN SENI - PEREKA B19 SKIM B BA19 BA19E AHLI MUZIK 2. BAKAT

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KOSONG KAKITANGAN BUKAN AKADEMIK KUMPULAN PERKHIDMATAN PELAKSANA

IKLAN JAWATAN KOSONG KAKITANGAN BUKAN AKADEMIK KUMPULAN PERKHIDMATAN PELAKSANA IKLAN JAWATAN KOSONG KAKITANGAN BUKAN AKADEMIK KUMPULAN PERKHIDMATAN Universiti Sultan Zainal Abidin merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam yang ditubuhkan di bawah Akta Universiti dan Kolej

Lebih terperinci

3 Unit Kerjaya & Kaunseling Pegawai Bimbingan & Nasihat S41/44 TRHEP REKTOR Pembantu Tadbir N19/22

3 Unit Kerjaya & Kaunseling Pegawai Bimbingan & Nasihat S41/44 TRHEP REKTOR Pembantu Tadbir N19/22 STAF PENTADBIRAN PENETAPAN PEGAWAI PENILAI 1 & 2 UNTUK TUJUAN PENILAIAN PRESTASI STAF PENTADBIRAN UiTM MELAKA 1 PEJABAT REKTOR GRED PP1 PP2 Pengawai Eksekutif N29 AR TPK Setiausaha Pejabat N29 REKTOR Pembantu

Lebih terperinci

BIL JAWATAN GRED TARAF KEKOSONGAN. 1. Pegawai Pergigian U44/U48/52/54 Tetap Pegawai Psikologi S41 Tetap 1

BIL JAWATAN GRED TARAF KEKOSONGAN. 1. Pegawai Pergigian U44/U48/52/54 Tetap Pegawai Psikologi S41 Tetap 1 »» SYARAT UMUM LANTIKAN BAGI SEMUA JAWATAN Calon hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:- warganegara Malaysia; berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;»» SILA KE HALAMAN

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT Kami memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baharu dalam usaha merealisasikan wawasan universiti sebagai

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT

IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT Kami memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baharu dalam usaha merealisasikan wawasan universiti sebagai

Lebih terperinci

-2-5. Tarikh Tutup Permohonan Tarikh tutup permohonan ialah pada 8 November Permohonan yang diterima selepas tarikh tutup akan ditolak.

-2-5. Tarikh Tutup Permohonan Tarikh tutup permohonan ialah pada 8 November Permohonan yang diterima selepas tarikh tutup akan ditolak. Universiti Sains Malaysia BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA & PENTADBIRAN Jabatan pendaftar memorandum Kepada: Pengarah Kampus/Dekan/Pengarah/ Rujukan: USM 25/3/i Jld. XLII Penyelaras/Ketua Jabatan Pusat

Lebih terperinci

IKLAN DALAMAN KEKOSONGAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT BUKAN AKADEMIK JAWATAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL

IKLAN DALAMAN KEKOSONGAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT BUKAN AKADEMIK JAWATAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL IKLAN DALAMAN KEKOSONGAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT BUKAN AKADEMIK JAWATAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL 1. JURUTERA J44 Jurutera J41 adalah layak dipertimbang bagi kenaikan pangkat ke gred 44 dalam skim perkhidmatan

Lebih terperinci

LAPORAN TAHUN 2016 UNIT PENTADBIRAN PPUTMKL

LAPORAN TAHUN 2016 UNIT PENTADBIRAN PPUTMKL LAPORAN TAHUN 2016 UNIT PENTADBIRAN PPUTMKL Jumlah keseluruhan : RM1,646,137.03 (sehingga 30 November 2016) PERKARA PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI KLINIK PANEL HEMODALISIS JANTUNG PEMBELIAN UBAT PERGIGIAN

Lebih terperinci

JAWATAN KOSONG UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (SERDANG)

JAWATAN KOSONG UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (SERDANG) Ruj. Kami : UPM/PEND/500-3/2/1 Tarikh : 28 Ogos 2017 JAWATAN KOSONG UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (SERDANG) Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan dan komitmen yang tinggi dan bercita-cita

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan Pentadbiran

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/Kontrak

Lebih terperinci

SKIM PERKHIDMATAN JURURAWAT

SKIM PERKHIDMATAN JURURAWAT LAMPIRAN A SKIM PERKHIDMATAN JURURAWAT KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN PERUBATAN DAN KESIHATAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL, SOKONGAN (SKIM PERKHIDMATAN BERSEPADU) TARIKH KUAT KUASA :

Lebih terperinci

JADUAL AKTIVITI MENGUKUR SAIZ SAFETY SHOES, KOT MAKMAL DAN KOT PUTIH BAGI TAHUN 2017

JADUAL AKTIVITI MENGUKUR SAIZ SAFETY SHOES, KOT MAKMAL DAN KOT PUTIH BAGI TAHUN 2017 LAMPIRAN A JADUAL AKTIVITI MENGUKUR SAIZ SAFETY SHOES, KOT MAKMAL DAN KOT PUTIH BAGI TAHUN 2017 A. 10 OKTOBER 2017 (SELASA) : SESI PAGI (9.00 PAGI 1.00 TENGAHARI) 1. DESASISWA AMAN DAMAI 2. DESASISWA BAKTI

Lebih terperinci

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 9 TAHUN 2009 PERUBAHAN NAMA SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU PERUBATAN DAN PEMBANTU FARMASI

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 9 TAHUN 2009 PERUBAHAN NAMA SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU PERUBATAN DAN PEMBANTU FARMASI JPA(BPO)(S)324/14/24 Klt.24 (49) No. Siri: KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 9 TAHUN 2009 PERUBAHAN NAMA SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU PERUBATAN DAN PEMBANTU FARMASI TUJUAN 1. Pekeliling

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KOSONG

IKLAN JAWATAN KOSONG HOSPITAL CANSELOR TUANKU MUHRIZ IKLAN JAWATAN KOSONG KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL DAN KUMPULAN PELAKSANA Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon jawatan seperti berikut

Lebih terperinci

Jawatan 1: Pegawai Teknologi Maklumat. Gred : F41 Kumpulan : Pengurusan dan Profesional

Jawatan 1: Pegawai Teknologi Maklumat. Gred : F41 Kumpulan : Pengurusan dan Profesional Jawatan 1: Pegawai Teknologi Maklumat Gred : F41 Kumpulan : Pengurusan dan Profesional P1T1 RM1899.01 - P1T25 RM4715.47 P2T1 RM1995.02 - P2T25 RM4988.08 P3T1 RM2095.21 - P3T25 RM5284.57 i) Ijazah sarjana

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN PAHANG

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN PAHANG Tarikh Iklan : 08 NOVEMBER 2017 UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN PAHANG UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM2, (Minimum) - RM 9, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM2, (Minimum) - RM 9, (Maksimum) 5 OGOS 2016 BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, 26600 PEKAN, PAHANG DARUL MAKMUR JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) 1. PEGAWAI TADBIR

Lebih terperinci

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SIRI I/ Pg. (3 Jam) 29 Jun 2010 (Selasa) Pg.

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SIRI I/ Pg. (3 Jam) 29 Jun 2010 (Selasa) Pg. JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SIRI I/00 Pegawai Tadbir N4 9.00.00 Pg. (3 Jam) & 5 7 Pegawai Teknologi Maklumat F4 3 3 3 Kurator S4 4 Pegawai Penerangan S4 5 6 Pegawai

Lebih terperinci

A. KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL 1. PUSTAKAWAN (GRED S41) Calon bagi lantikan memiliki kelayakan seperti berikut: a) Warganegara Malaysia;

A. KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL 1. PUSTAKAWAN (GRED S41) Calon bagi lantikan memiliki kelayakan seperti berikut: a) Warganegara Malaysia; Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan TETAP/ KONTRAK di Universiti

Lebih terperinci

Tarikh : Ogos 2014 JAWATAN KOSONG

Tarikh : Ogos 2014 JAWATAN KOSONG Ruj. Kami : UPM/PEND/500-1/4 Tarikh : Ogos 2014 JAWATAN KOSONG Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan dan komitmen yang tinggi dan bercita-cita untuk berkhidmat dalam sebuah Universiti

Lebih terperinci

berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; »» SYARAT UMUM LANTIKAN BAGI SEMUA JAWATAN Calon hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:- warganegara Malaysia; berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;»» SILA KE HALAMAN

Lebih terperinci

(Gaji permulaan ialah pada Gred S19: RM1,352.00); atau

(Gaji permulaan ialah pada Gred S19: RM1,352.00); atau Permohonan adalah dipelawa daripada warga negara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut: Bil. Iklan Pustaka/01/2018

Lebih terperinci

berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; »» SYARAT UMUM LANTIKAN BAGI SEMUA JAWATAN Calon hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:- warganegara Malaysia; berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;»» SILA KE HALAMAN

Lebih terperinci

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 2 TAHUN 2013

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 2 TAHUN 2013 KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 2 TAHUN 2013 PENAMBAHBAIKAN JADUAL MINIMUM - MAKSIMUM BAGI PEGAWAI PERKHIDMATAN AWAM PERSEKUTUAN DI BAWAH SISTEM SARAAN MALAYSIA JABATAN PERKHIDMATAN

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KOSONG

IKLAN JAWATAN KOSONG HOSPITAL CANSELOR TUANKU MUHRIZ PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA IKLAN JAWATAN KOSONG KUMPULAN PENGURUSAN PROFESIONAL & PELAKSANA Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk

Lebih terperinci

Syarat Lantikan: Calon-calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

Syarat Lantikan: Calon-calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut: Bil. Iklan J46A/2015 1. Skim Perkhidmatan : Pegawai Tadbir, Gred N41 (1 KEKOSONGAN KUCHING) Klasifikasi Perkhidmatan : Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan Jadual Gaji : N41 RM 1,911.00 - RM 8,646.00

Lebih terperinci

MAJLIS AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN

MAJLIS AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN MAJLIS AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang berkaitan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan adalah seperti

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi jawatan Akademik Bukan

Lebih terperinci

KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL JADUAL GAJI : RM2, RM9,546.00

KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL JADUAL GAJI : RM2, RM9,546.00 FAKULTI SAINS PERTANIAN DAN MAKANAN UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK JAWATAN KOSONG Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan, komitmen yang tinggi dan bercita-cita untuk

Lebih terperinci

SKIM PERKHIDMATAN JURU X-RAY

SKIM PERKHIDMATAN JURU X-RAY LAMPIRAN B SKIM PERKHIDMATAN JURU XRAY KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN PERUBATAN DAN KESIHATAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL, SOKONGAN (SKIM PERKHIDMATAN BERSEPADU) TARIKH KUAT KUASA :

Lebih terperinci

BAYARAN UPAH JAHIT DAN KASUT KULIT PAKAIAN SERAGAM

BAYARAN UPAH JAHIT DAN KASUT KULIT PAKAIAN SERAGAM BAYARAN UPAH JAHIT DAN KASUT KULIT PAKAIAN SERAGAM PAKAIAN SERAGAM 1.PENGENALAN 3. PERBEKALAN PAKAIAN SERAGAM 2. PERATURAN PEMAKAIAN PAKAIAN SERAGAM 4. Penutup 1 1. PENGENALAN KENAPA PERLU PAKAIAN SERAGAM???

Lebih terperinci

SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN PERUBATAN DAN KESIHATAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : BERSEPADU

SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN PERUBATAN DAN KESIHATAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : BERSEPADU SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN PERUBATAN DAN KESIHATAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : BERSEPADU Gred Jadual Gaji Minimum-Maksimum Gred U29 : RM1,312.00 - RM5,173.00 Gred

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan kontrak

Lebih terperinci

POLISI PAKAIAN SERAGAM UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG

POLISI PAKAIAN SERAGAM UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG POLISI PAKAIAN SERAGAM UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG 1.0 TAFSIRAN/DEFINISI 1.1 Ketua Jabatan bermaksud Dekan/Pengarah/Ketua di Pusat Tanggungjawab. 1.2 Pusat Tanggungjawab (PTJ) bermaksud Jabatan/Fakulti

Lebih terperinci

RASIONALISASI SKIM PERKHIDMATAN

RASIONALISASI SKIM PERKHIDMATAN RASIONALISASI SKIM PERKHIDMATAN www.jpa.gov.my Jabatan Perkhidmatan Awam @jpa2day Jabatan Perkhidmatan Awam @jpa2day TUJUAN Memberi penerangan kepada Pegawai Perkhidmatan Awam mengenai rasionalisasi skim

Lebih terperinci

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/ OPERASI) N26

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/ OPERASI) N26 IKLAN JAWATAN KENAIKAN PANGKAT Kami memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baru dalam usaha merealisasikan wawasan universiti sebagai

Lebih terperinci

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 9 TAHUN 2007 PERUBAHAN SKIM PERKHIDMATAN OPERATOR MESIN PROSESAN DATA GRED F11, F14

KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 9 TAHUN 2007 PERUBAHAN SKIM PERKHIDMATAN OPERATOR MESIN PROSESAN DATA GRED F11, F14 JPA(S) (BPO)324/14/12-1 Klt. 8 s.k 2(8) Siri No. KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 9 TAHUN 2007 PERUBAHAN SKIM PERKHIDMATAN OPERATOR MESIN PROSESAN DATA GRED F11, F14 TUJUAN 1. Pekeliling

Lebih terperinci

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA BULAN JULAI Penerbit Rancangan B Kampus Induk.

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UNIVERSITI SAINS MALAYSIA BULAN JULAI Penerbit Rancangan B Kampus Induk. Calon 1 Pegawai Tadbir N41 9.00 Pg. - 12.00 Tgh. Kampus Induk, Kejuruteraan & 8 2 6 1 17 (3 Jam) 2 Penerbit Rancangan B41 1 - - - 1 Kampus Induk 3 Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kampus Induk, Kejuruteraan

Lebih terperinci

JPA(BPO)(S)324/14/21-1 Klt.7( 22 ) KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 10 TAHUN 2008

JPA(BPO)(S)324/14/21-1 Klt.7( 22 ) KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 10 TAHUN 2008 JPA(BPO)(S)324/14/211 Klt.7( 22 ) No. Siri KERAJAAN MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 10 TAHUN 2008 PERUBAHAN SKIM PERKHIDMATAN PEMERIKSA KERETA MOTOR GRED A17, A22, A26 TUJUAN 1. Pekeliling perkhidmatan

Lebih terperinci

PANDUAN MENDUDUKI PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN & TEKNOLOGI MALAYSIA ISI KANDUNGAN BIL PERKARA M/S. 1.

PANDUAN MENDUDUKI PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN & TEKNOLOGI MALAYSIA ISI KANDUNGAN BIL PERKARA M/S. 1. PANDUAN MENDUDUKI PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN & TEKNOLOGI MALAYSIA ISI KANDUNGAN BIL PERKARA M/S 1. Pengenalan 2 2. Tujuan Peperiksaan 2 3. Peperiksaan yang Dikendalikan oleh

Lebih terperinci

: 20 Mac Pegawai Yang Layak Menduduki : i) Pembantu Operasi N11, N14 yang telah disahkan dalam perkhidmatan.

: 20 Mac Pegawai Yang Layak Menduduki : i) Pembantu Operasi N11, N14 yang telah disahkan dalam perkhidmatan. SUKATAN PEPERIKSAAN PENINGKATAN SECARA LANTIKAN (PSL) BAGI KERTAS PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lebih terperinci

MAJLIS BANDARAYA IPOH

MAJLIS BANDARAYA IPOH 1 MAJLIS BANDARAYA IPOH PERMOHONAN UNTUK MENGISI JAWATAN KOSONG Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berumur

Lebih terperinci

KERAJAAN SERI PADUKA BAGINDA MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 16 TAHUN 2003 PINDAAN SKIM PERKHIDMATAN JURUTEKNIK GRED J17, J22, J26

KERAJAAN SERI PADUKA BAGINDA MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 16 TAHUN 2003 PINDAAN SKIM PERKHIDMATAN JURUTEKNIK GRED J17, J22, J26 KERAJAAN SERI PADUKA BAGINDA MALAYSIA PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 16 TAHUN 2003 PINDAAN SKIM PERKHIDMATAN JURUTEKNIK GRED J17, J22, J26 TUJUAN 1. Pekeliling Perkhidmatan ini bertujuan untuk memaklumkan

Lebih terperinci

JAWATAN KOSONG DI PENTADBIRAN NEGERI PERAK. 1. Jawatan : Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J1-2 dan Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J1-1

JAWATAN KOSONG DI PENTADBIRAN NEGERI PERAK. 1. Jawatan : Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J1-2 dan Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J1-1 1. Jawatan : Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J1-2 dan Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J1-1 3. Klasifikasi : Perkhidmatan Kejuruteraan 4. Kumpulan Perkhidmatan : Pengurusan dan Profesional

Lebih terperinci

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN MALAYSIA

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN MALAYSIA SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN MALAYSIA Permohonan Sepanjang Masa Jawatan Kumpulan Sokongan Di Bawah Kementerian Pelajaran Malaysia Dan Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia Bagi Warganegara Malaysia

Lebih terperinci

POLISI PAKAIAN SERAGAM UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG. 1.1 Ketua Jabatan bermaksud Dekan/Pengarah/Ketua di Pusat Tanggungjawab.

POLISI PAKAIAN SERAGAM UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG. 1.1 Ketua Jabatan bermaksud Dekan/Pengarah/Ketua di Pusat Tanggungjawab. POLISI PAKAIAN SERAGAM UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG 1.0 TAFSIRAN/DEFINISI 1.1 Ketua Jabatan bermaksud Dekan/Pengarah/Ketua di Pusat Tanggungjawab. 1.2 Pusat Tanggungjawab (PTJ) bermaksud Jabatan/Fakulti

Lebih terperinci

GARIS PANDUAN UNIT PERANCANGAN GUNA TENAGA JABATAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA

GARIS PANDUAN UNIT PERANCANGAN GUNA TENAGA JABATAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA GARIS PANDUAN PERMOHONAN BAJET PERJAWATAN UiTM 2012 UNIT PERANCANGAN GUNA TENAGA JABATAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA PEJABAT PENDAFTAR GARIS PANDUAN PERANCANGAN SUMBER MANUSIA (PERMOHONAN JAWATAN) TUJUANPERMOHONAN

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) P1 RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) P1 RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum) BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, LEBUHRAYA TUN RAZAK, 26300 GAMBANG, KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR 27 FEBRUARI 2015 JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN

Lebih terperinci

CADANGAN SUKATAN PUSAT PENILAIAN KOMPETENSI (PPK) PEMBANTU MAKMAL KANAN GRED C22 TAHAP KECEKAPAN 3

CADANGAN SUKATAN PUSAT PENILAIAN KOMPETENSI (PPK) PEMBANTU MAKMAL KANAN GRED C22 TAHAP KECEKAPAN 3 CADANGAN SUKATAN PUSAT PENILAIAN KOMPETENSI (PPK) PEMBANTU MAKMAL KANAN GRED C22 TAHAP KECEKAPAN 3 1. MATLAMAT SUKATAN Menentukan supaya staf dapat mengetahui tentang asas peraturan kewangan dan perakaunan

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KOSONG

IKLAN JAWATAN KOSONG Peti surat 127 Jalan Dato' Lundang 15700 Kota Bharu,Kelantan Tel : 09-7447088 Faks : 09-7437088 IKLAN JAWATAN KOSONG Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu sebuah Badan Berkanun di bawah Kementerian Pertanian

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM5, (Minimum) - RM10, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM5, (Minimum) - RM10, (Maksimum) BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, 26600 PEKAN, PAHANG DARUL MAKMUR 26 FEBRUARI 2016 JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) 1. JURUTERA

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM2, (Minimum) - RM 9, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM2, (Minimum) - RM 9, (Maksimum) 29 JUN 2016 BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, 26600 PEKAN, PAHANG DARUL MAKMUR JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) 1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG

Lebih terperinci

KEPERLUAN GUNA TENAGA PERKHIDMATAN AWAM. Tujuan. Untuk memaklumkan keperluan sumber manusia dalam perkhidmatan awam pada masa hadapan

KEPERLUAN GUNA TENAGA PERKHIDMATAN AWAM. Tujuan. Untuk memaklumkan keperluan sumber manusia dalam perkhidmatan awam pada masa hadapan 1 KEPERLUAN GUNA TENAGA PERKHIDMATAN AWAM Tujuan Untuk memaklumkan keperluan sumber manusia dalam perkhidmatan awam pada masa hadapan 2 Struktur Structure FOLLOWS Strategy RELEVAN? BERKESAN? OPTIMUM? KEPERLUAN

Lebih terperinci

BAHAGIAN BIASISWA KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI

BAHAGIAN BIASISWA KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI BAHAGIAN BIASISWA KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI LAMPIRAN A JPA (L) LDP 1B/96 (Pin.1/2003) PERMOHONAN MENGIKUTI KURSUS DALAM PERKHIDMATAN ARAHAN : 1. Lengkapkan borang dengan jelas, sila rujuk panduan Kod

Lebih terperinci

SKIM PERKHIDMATAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN SISTEM MAKLUMAT : 1 JANUARI 2007

SKIM PERKHIDMATAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN SISTEM MAKLUMAT : 1 JANUARI 2007 SKIM PERKHIDMATAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT LAMPIRAN A KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN SISTEM MAKLUMAT KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL TARIKH KUAT KUASA : 1 JANUARI 2007 Gred Jadual Gaji

Lebih terperinci

BIL JAWATAN GRED SKIM PERKHIDMATAN JADUAL GAJI A. KUMPULAN PELAKSANA MINIMUM MAKSIMUM

BIL JAWATAN GRED SKIM PERKHIDMATAN JADUAL GAJI A. KUMPULAN PELAKSANA MINIMUM MAKSIMUM IKLAN JAWATAN KOSONG Universiti Teknologi MARA (Terengganu) dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM1, (Minimum) - RM8, (Maksimum) BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, LEBUHRAYA TUN RAZAK, 26300 GAMBANG, KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR 17 OGOS 2015 JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN

Lebih terperinci

B.6. MAKSUD BEKALAN 6 - JABATAN PERDANA MENTERI - (samb.)

B.6. MAKSUD BEKALAN 6 - JABATAN PERDANA MENTERI - (samb.) (105) Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi), N19/ 3L 2 2 Jawatan Sementara mulai 3 Februari 2014 hingga 30 Jun 2018 Jumlah Unit Sosioekonomi 5 5 Jumlah Pejabat YAB Perdana Menteri 192 186 1.1.2 - KEDIAMAN

Lebih terperinci

SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL/ PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL/ PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL : PERKHIDMATAN KEJURUTERAAN

SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL/ PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL/ PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL : PERKHIDMATAN KEJURUTERAAN SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL/ PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL/ PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL KLASIFIKASI : PERKHIDMATAN KEJURUTERAAN KUMPULAN PERKHIDMATAN : PENGURUSAN DAN PROFESIONAL,

Lebih terperinci

3.1 Laporan Perubahan (Kew.8) Pergerakan Gaji tahun 2016 pegawai dan anggota,

3.1 Laporan Perubahan (Kew.8) Pergerakan Gaji tahun 2016 pegawai dan anggota, SepertiSenaraiEdaran, PENYEDIAAN LAPORAN PERUBAHAN (KEW.8) KHUSUS UNTUK PEMBERIAN 1 KENAIKAN GAJI TAHUNAN (KGT) BAGI PEGAWAI DAN ANGGOTA YANG GAJI PERMULAANNYA SAMA ATAU MELEBIHI GAJI PERMULAAN DARI JADUAL

Lebih terperinci

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM2, (Minimum) - RM8, (Maksimum)

JAWATAN PENTADBIRAN (KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL) RM2, (Minimum) - RM8, (Maksimum) 21 NOVEMBER 2014 UNIT PERJAWATAN & CUTI BELAJAR, BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, LEBUHRAYA TUN RAZAK, 26300 GAMBANG, KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR JAWATAN

Lebih terperinci

IKLAN JAWATAN KOSONG

IKLAN JAWATAN KOSONG UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN MELAKA IKLAN JAWATAN KOSONG Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan

Lebih terperinci

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SUKATAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAGI PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) - GRED N17

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SUKATAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAGI PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) - GRED N17 UNIVERSITI SAINS MALAYSIA SUKATAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAGI PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) - GRED N17 1. Tarikh Sukatan Peperiksaan Perkhidmatan Diluluskan Oleh Jawatankuasa Peperiksaan Perkhidmatan

Lebih terperinci

3. Pegawai Yang Layak Penyelia Asrama (Gred N17) yang telah Menduduki Peperiksaan: disahkan dalam perkhidmatan.

3. Pegawai Yang Layak Penyelia Asrama (Gred N17) yang telah Menduduki Peperiksaan: disahkan dalam perkhidmatan. SUKATAN PEPERIKSAAN KHAS UNTUK MEMASUKI SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PENGURUS ASRAMA (GRED N27) MELALUI URUSAN KENAIKAN PANGKAT SECARA LANTIKAN BAGI PENYELIA ASRAMA (GRED N17/N22) UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

Lebih terperinci

B. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19, Sekretariat Akreditasi Teknologi dan Teknikal SYARAT-SYARAT UTAMA MENGIKUT JAWATAN

B. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19, Sekretariat Akreditasi Teknologi dan Teknikal SYARAT-SYARAT UTAMA MENGIKUT JAWATAN PELUANG KERJAYA DI LEMBAGA TEKNOLOGIS MALAYSIA Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan atau Pegawai Perkhidmatan Awam yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan Malaysia

Lebih terperinci

Sekolah : Kelulusan Pengajian : (contoh: Penilaian Menengah Rendah) Tahun/ Tarikh Kurnia : Sekolah :

Sekolah : Kelulusan Pengajian : (contoh: Penilaian Menengah Rendah) Tahun/ Tarikh Kurnia : Sekolah : SOKONGAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA PEJABAT PENDAFTAR Kod Dokumen: SOK/BUM/BR03/M-AKADEMIK BORANG MAKLUMAT AKADEMIK MAKLUMAT SRP/PMR Sekolah : (contoh: Penilaian Menengah Rendah) Gred Bahasa Melayu : Ujian

Lebih terperinci

: 20 Mac Tujuan Peperiksaan : Untuk memenuhi sebahagian daripada syarat-syarat untuk pengesahan dalam jawatan Penolong Pegawai Veterinar G29

: 20 Mac Tujuan Peperiksaan : Untuk memenuhi sebahagian daripada syarat-syarat untuk pengesahan dalam jawatan Penolong Pegawai Veterinar G29 SUKATAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAGI KERTAS PENOLONG PEGAWAI VETERINAR GRED G29 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lebih terperinci

3. Tujuan Peperiksaan : i. Untuk pengesahan dalam perkhidmatan bagi jawatan Juruteknik / Pembantu Makmal yang berkaitan yang dilantik terus.

3. Tujuan Peperiksaan : i. Untuk pengesahan dalam perkhidmatan bagi jawatan Juruteknik / Pembantu Makmal yang berkaitan yang dilantik terus. SUKATAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN BAGI JURUTEKNIK / PEMBANTU MAKMAL GRED J17 / C17 ( AUDIO VISUAL / MEDIA / GRAFIK / MAKMAL BAHASA / KOMPUTER) AKADEMI PENGAJIAN BAHASA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA 1. Tarikh

Lebih terperinci

Perekayasaan Perkemas proses kerja Pengurusan teknologi maklumat & komunikasi

Perekayasaan Perkemas proses kerja Pengurusan teknologi maklumat & komunikasi 2 1 Kawalan Saiz Saiz yang sesuai Mansuh jawatan kosong di gred lantikan Agih semula & tukar ganti jawatan sedia ada Beku pewujudan jawatan baru/ pejabat cawangan baru 6 Perekayasaan Perkemas proses kerja

Lebih terperinci

JAWATAN KOSONG HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (HPUPM)

JAWATAN KOSONG HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (HPUPM) Ruj. Kami : UPM/PEND/500-3/2/1 Tarikh : 28 Ogos 2017 JAWATAN KOSONG HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (HPUPM) Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan dan komitmen yang tinggi

Lebih terperinci

BAHAGIAN LATIHAN JABATAN PERKHIDMATAN AWAM

BAHAGIAN LATIHAN JABATAN PERKHIDMATAN AWAM JPA(L)LDP 1B/96 [Pin.1/ 2003] A. BUTIR-BUTIR DIRI 1. Nama Penuh BAHAGIAN LATIHAN JABATAN PERKHIDMATAN AWAM PERMOHONAN MENGIKUTI KURSUS DALAM PERKHIDMATAN ARAHAN: Gambar 1. Lengkapkan borang dengan jelas,

Lebih terperinci

3. Pegawai Yang Layak Pembantu Keselamatan (Gred KP17/22) yang telah Menduduki Peperiksaan: disahkan dalam perkhidmatan. BAHAGIAN II (3 JAM)

3. Pegawai Yang Layak Pembantu Keselamatan (Gred KP17/22) yang telah Menduduki Peperiksaan: disahkan dalam perkhidmatan. BAHAGIAN II (3 JAM) SUKATAN PEPERIKSAAN KHAS UNTUK MEMASUKI SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN (GRED KP27) MELALUI URUSAN KENAIKAN PANGKAT SECARA LANTIKAN BAGI PEMBANTU KESELAMATAN (GRED KP17/KP22) UNIVERSITI

Lebih terperinci

POLISI KEMUDAHAN ALAT KOMUNIKASI MUDAH ALIH UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

POLISI KEMUDAHAN ALAT KOMUNIKASI MUDAH ALIH UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA POLISI KEMUDAHAN ALAT KOMUNIKASI MUDAH ALIH UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA 1.0 TUJUAN 1.1 Polisi ini merupakan garis panduan pelaksanaan kemudahan alat komunikasi mudah alih di Universiti Kebangsaan Malaysia.

Lebih terperinci

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA MELAKA Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam big-big yang berkaitan untuk mengisi jawatan Tetap/Kontrak

Lebih terperinci

PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UiTM KUMPULAN SOKONGAN 1 DAN 2 (GRED 11 DAN GRED 17) BIL. 1/2007 UNTUK TUJUAN PENGESAHAN KE DALAM PERKHIDMATAN

PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UiTM KUMPULAN SOKONGAN 1 DAN 2 (GRED 11 DAN GRED 17) BIL. 1/2007 UNTUK TUJUAN PENGESAHAN KE DALAM PERKHIDMATAN Jabatan Pembangunan Sumber Manusia Bahagian Latihan & Peperiksaan e-mail: hamidah3155@salam.uitm.edu.my mazlan016@salam.uitm.edu.my Semua Ketua Bahagian/Pusat/Unit/Dekan Fakulti Pengarah Kampus Cawangan

Lebih terperinci

JAWATAN KOSONG (UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA)

JAWATAN KOSONG (UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA) Ruj. Kami : UPM/PEND/500-3/2/1 Tarikh : 04 September 2015 JAWATAN KOSONG (UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA) Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan dan komitmen yang tinggi dan bercita-cita

Lebih terperinci

JAWATAN KOSONG (HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA)

JAWATAN KOSONG (HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA) Ruj. Kami : UPM/PEND/500-3/2/1 Tarikh : 23 Mac 2015 JAWATAN KOSONG (HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA) Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan dan komitmen yang tinggi dan

Lebih terperinci

SUKATAN PEPERIKSAAN PENINGKATAN SECARA LANTIKAN (PSL) BAGI KERTAS PENOLONG PEGAWAI TADBIR - GRED N29

SUKATAN PEPERIKSAAN PENINGKATAN SECARA LANTIKAN (PSL) BAGI KERTAS PENOLONG PEGAWAI TADBIR - GRED N29 SUKATAN PEPERIKSAAN PENINGKATAN SECARA LANTIKAN (PSL) BAGI KERTAS PENOLONG PEGAWAI TADBIR - GRED N29 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lebih terperinci

3. Tujuan Peperiksaan : i. Untuk pengesahan dalam perkhidmatan bagi jawatan Juruteknik Kerusi Pergigian (Fakulti Pergigian) yang dilantik terus;

3. Tujuan Peperiksaan : i. Untuk pengesahan dalam perkhidmatan bagi jawatan Juruteknik Kerusi Pergigian (Fakulti Pergigian) yang dilantik terus; SUKATAN PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN JURUTEKNIK KERUSI PERGIGIAN GRED J17 FAKULTI PERGIGIAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lebih terperinci

PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UiTM KUMPULAN SOKONGAN 1 DAN 2 (GRED 11 DAN GRED 17) BIL.1/2013 UNTUK TUJUAN PENGESAHAN KE DALAM PERKHIDMATAN

PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN UiTM KUMPULAN SOKONGAN 1 DAN 2 (GRED 11 DAN GRED 17) BIL.1/2013 UNTUK TUJUAN PENGESAHAN KE DALAM PERKHIDMATAN Jabatan Pembangunan Sumber Manusia Unit Kompetensi e-mail: khuzaina02(i:p,salam.uitm.edu.inv PEJABAT PENDAFTAR 40450 UiTM Shah Alain Selangor Darul Ehsan Tel : 603 5544 3100 /3104/3107 Faks: 603 5544 3102

Lebih terperinci