Terma Penggunaan I. TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT KAMI SILA BERSABAR DENGAN KAMI

Save this PDF as:

Ukuran: px
Mulai penontonan dengan halaman:

Download "Terma Penggunaan I. TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT KAMI SILA BERSABAR DENGAN KAMI"

Transkripsi

1 Terma Penggunaan I. TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT KAMI SILA BERSABAR DENGAN KAMI 1. Walaupun ia mungkin bukan hobi kegemaran anda tetapi sila baca Terma-Terma dan Syarat- Syarat ini termasuk Dasar Privasi dan Dasar Cookie (secara kolektif, T&S ) dengan teliti. Kenapa? Kerana dengan melawat, mengakses, mengguna atau memperoleh sebarang kandungan atau data dari laman web kami ( Laman Web atau GoBear ) atau dengan memperoleh atau menggguna mana-mana perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami, anda setuju untuk terikat oleh T&S ini. T&S tersebut akan berkuatkuasa sama ada anda mengakses Laman Web kami melalui komputer, peranti mudah alih atau mana-mana cara yang lain. 2. Persetujuan anda untuk terikat oleh T&S ini bermakna bahawa anda akan memasuki perjanjian yang terikat dari sisi undang-undang dengan kami: Woodpecker Asia Tech Pte. Ltd. dan pengganti undang-undang kami. Pengunaan kami dalam T&S ini merujuk kepada Woodpecker Asia Tech Pte. Ltd. 3. Jika anda tidak berpuas hati dengan T&S ini dan anda tidak ingin menerima semua terma-terma dalam T&S ini, kami dengan dukacitanya perlu mengucapkan selamat tinggal di sini dan dengan hormatnya meminta anda supaya menghentikan dengan segera penggunaan Laman Web kami. II. MENGUBAHSUAI ADALAH SAMA DENGAN MEMBERITAHU 1. Terdapat kemungkinan kami perlu mengubahsuai T&S ini pada bila-bila masa sahaja. Kami akan memberitahu anda sebelum kami mengubahsuai Laman Web kami. Kami akan berbuat demikian dengan menyiarkan notis pada Laman Web kami sekurang-kurangnya empat belas (14) hari sebelum pengubahsuaian tersebut mula berkuatkuasa. Anda akan terikat oleh T&S yang telah diubah suai jika anda (terus) melawat, mengakses atau mengguna Laman Web kami atau memperoleh atau mengguna sebarang perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami selepas tamat tempoh empat belas (14) hari yang dinyatakan di atas. 2. Kami ingin mengulangi bahawa jika anda tidak berpuas hati dengan T&S yang telah diubah suai dan tidak ingin terikat oleh semua terma-terma dalam T&S yang telah diubah suai, kami dengan hormatnya meminta anda untuk menghentikan dengan segera penggunaan Laman Web kami. III. RINGKASAN CARA GOBEAR BERFUNGSI 1. Kami merupakan laman web perbandingan harga dan manfaat yang membandingkan harga pelbagai jenis perkhidmatan kewangan dan produk-produk perbankan am di Malaysia yang

2 ditawarkan kepada pelanggan di Malaysia. Kami bekerjasama dengan pelbagai syarikat-syarikat perkhidmatan kewangan, broker perkhidmatan kewangan, ejen perkhidmatan kewangan, institusiinstitusi perkhidmatan kewangan dan/atau pengantara perkhidmatan dan produk kewangan yang lain (secara kolektif, Penyedia Perkhidmatan Kewangan ) di Malaysia yang bekalkan kami dengan spesifikasi produk mereka, harga dan sebarang data yang relevan untuk menjana perbandingan harga dan manfaat. Kami tidak mendakwa atau menjamin bahawa kami akan membandingkan harga bagi semua Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang sedang aktif di Malaysia. Ada kemungkinan bahawa terdapat syarikat perkhidmatan kewangan atau pengantara perkhidmatan kewangan yang tidak terkait dengan kami dan akibatnya kami tidak boleh memasukkan mereka dalam perbandingan kami dan anda tidak akan temui produk mereka dalam Laman Web kami. 2. Selepas anda memasukkan Data Peribadi yang tertentu (mengikuti definisi dalam Dasar Privasi kami) dan data lain yang berkenaan, Laman Web kami akan menjana perbandingan harga dan manfaat untuk produk perkhidmatan kewangan yang dipilih oleh anda. Laman Web kami akan menyenaraikan Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang sedang menawarkan produk perkhidmatan kewangan pilihan anda serta harga yang berkaitan dan opsyen untuk klik select bagi setiap produk yang dipaparkan. Jika anda membuat keputusan untuk klik butang select bagi Penyedia Perkhidmatan Kewangan tertentu, anda akan ditujukan ke laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan tersebut dan Data Peribadi anda akan dizahirkan dan dihantar kepada Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang terpilih. Tugas kami terlaksana sebaik sahaja anda ditujukan ke laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan tersebut. Kami tidak terlibat dalam sebarang perbincangan atau negosiasi di antara anda dan Penyedia Perkhidmatan Kewangan tersebut atau dalam penempatan atau pembelian sebarang produk atau perkhidmatan kewangan. IV. BAGAIMANA GOBEAR DAN PENYEDIA PERKHIDMATAN KEWANGAN TERKAIT 1. Laman Web kami dan perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami adalah percuma untuk anda. Sebahagian besar cara kami membuat wang adalah daripada kutipan yuran yang kami terima daripada Penyedia Perkhidmatan Kewangan selepas pelanggan ditujukan ke laman web mereka. 2. Kami tidak memiliki atau mengawal mana-mana Penyedia Perkhidmatan Kewangan, produk atau perkhidmatan Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang dipaparkan di Laman Web kami dan kami juga tidak memiliki, mengawal atau mengendalikan laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan. Kami hanya memberikan pautan ke laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan untuk rujukan dan kemudahan anda sahaja dan kami tidak akan menanggung sebarang tanggungjawab atau liabiliti berhubung dengan laman-laman web tersebut atau untuk sebarang kerugian atau kerosakan yang mungkin berbangkit daripada penggunaan laman-laman web tersebut oleh anda. Laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan berkemungkinan besar juga ada terma-terma dan syarat-syarat

3 dan dasar privasi sendirinya dan anda digalakkan supaya merujuk kepadanya sebelum menggunakan laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan tersebut. Sebarang penglibatan dan sebarang urusan antara anda dan Penyedia Perkhidmatan Kewangan adalah untuk akaun anda sendiri dan risiko sepenuhnya ditanggung oleh anda. 3. Maklumat yang dipaparkan pada Laman Web kami mengenai Penyedia Perkhidmatan Kewangan, produk dan perkhidmatan mereka dan juga (keputusan untuk) perbandingan harga, manfaat, miles atau rebat tunai yang dijana ( Perbandingan Kandungan ) adalah berdasarkan maklumat dan data yang kami peroleh daripada Penyedia Perkhidmatan Kewangan dan maklumat yang anda kemukakan melalui Laman Web kami. Oleh sebab itu, kami tidak boleh menanggung sebarang tanggungjawab atau liabiliti ke atas keakuratan, kelengkapan dan ketepatan Perbandingan Kandungan dan kami juga tidak boleh bertanggungjawab atau mempunyai liabiliti ke atas sebarang kecacatan, kesilapan atau peninggalan dalam hal ini. 4. Seperti yang dinyatakan, kami merupakan laman web perbandingan harga dan manfaat dan kami memudahkan perbandingan antara produk-produk perkhidmatan kewangan am daripada Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang terkait dengan kami. Kami bukannya syarikat perkhidmatan kewangan, broker perkhidmatan kewangan, ejen perkhidmatan kewangan atau pengantara perkhidmatan kewangan. Oleh itu, kandungan yang dipaparkan pada Laman Web kami yang termasuk tetapi tidak terhad kepada Perbandingan Kandungan tidak dalam apa cara sekalipun mencadangkan, menyiratkan, mewujudkan atau merupakan suatu pengendorsan, kelulusan, cadangan atau nasihat bagi suatu Penyedia Perkhidmatan Kewangan atau produk atau perkhidmatan mereka termasuk kualiti dan kesesuaian produk atau perkhidmatan tersebut untuk penggunaan (peribadi) anda. Perbandingan Kandungan tersebut (atau sebahagian daripadanya) juga tidak akan dianggap atau ditafsir sebagai tawaran atau permintaan untuk membeli sebarang produk atau perkhidmatan daripada Penyedia Perkhidmatan Kewangan atau mana-mana pihak ketiga dalam hal ini. 5. Jika anda akhirnya membuat keputusan untuk membeli produk atau perkhidmatan daripada Penyedia Perkhidmatan Kewangan, anda akan memasuki perjanjian dengan Penyedia Perkhidmatan Kewangan tersebut dan bukannya dengan kami. Selepas itu, kami tidak menanggung sebarang tanggungjawab atau liabiliti untuk pembelian anda, kesesuaian atau kualiti produk atau perkhidmatan atau perjanjian yang telah anda memasuki dengan Penyedia Perkhidmatan Kewangan tersebut. V. ANDA BERTANGGUNGJAWAB BAGI PERKARA BERIKUT 1. Anda bersetuju untuk bertanggungjawab ke atas perkara-perkara yang berikut: a. Anda hanya akan menggunakan Laman Web kami jika anda berumur 18 tahun ke atas, untuk penggunaan peribadi sahaja dan bukannya untuk penggunaan komersil;

4 b. Jika anda membuka akaun melalui Laman Web kami atau mengemukakan (melalui cara yang lain) sebarang Data Peribadi (mengikuti definisi dalam Dasar Privasi kami) atau data yang lain kepada kami, anda mewakili bahawa data yang diberikan oleh anda adalah benar, terkini, akurat dan lengkap. c. Anda bertanggungjawab untuk memastikan bahawa Data Peribadi anda dikemaskini dan akurat sepanjang masa; d. Anda bertanggungjawab untuk menjaga keselamatan akaun anda (nama pengguna dan kata laluan) dan anda tidak akan kongsi butir-butir akaun anda dengan orang lain; e. Anda tidak akan menggunakan Laman Web atau perkhidmatan kami untuk sebarang tujuan yang haram atau menyalahi undang-undang; f. Anda tidak akan melanggar sebarang langkah-langkah teknologi yang terdapat di dalam Laman Web kami atau memintas, mengelak, menghapus, menyahaktif, descramble, menyahsulit atau melalui apa-apa cara yang lain mencacat langkah-langkah yang dipasangkan atau digunakan oleh kami untuk mencegah atau menyekat akses kepada (sebahagian daripada) Laman Web kami, IP Laman Web (mengikuti definisi dalam fasal VII(1) dalam T&S ini) atau Kandungan. g. Anda tidak akan mencipta pautan dari mana-mana laman web ke Laman Web kami h. Anda tidak akan menggunakan sebarang perisian, alatan atau peranti untuk menganggu (ataupun cuba menganggu) Laman Web kami atau operasi Laman Web kami, dan; i. Anda bertanggungjawab untuk menyemak dan menjamin kesesuaian, kegunaan, kualiti, kecukupan dan ketersediaan produk atau perkhidmatan Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang dipaparkan pada Laman Web kami untuk penggunaan peribadi anda dan anda harus mencari dan mendapatkan nasihat profesional tentang produk tersebut sebelum membuat keputusan untuk membelinya, jika perlu atau diingini. VI. DATA PERIBADI, PRIVASI DAN COOKIES 1. Kami memandang serius terhadap perlindungan data peribadi anda dan kami merujuk anda kepada Dasar Privasi dan Dasar Cookie kami untuk maklumat dan butiran selanjutnya. Dasar Privasi dan Dasar Cookie kami merupakan bagian penting T&S ini. VII. BERUANG MILIK KAMI (TAMBAHAN PULA, SEBAHAGIAN DARIPADA KANDUNGAN INI DIMILIKI OLEH PENYEDIA PERKHIDMATAN KEWANGAN)

5 1. Laman Web kami mengandungi banyak data yang dilindungi di bawah undang-undang dan peraturan-peraturan harta intelektual. Khususnya, kami merupakan pemilik Laman Web kami dan semua data dan kandungan yang dipaparkan pada Laman Web kami, termasuk tetapi tidak terhad kepada semua imej beruang kami, semua imej, teks, simbol, logo, reka bentuk, cap dagangan, grafik dan fail lain kecuali data dalam Laman Web kami yang dimiliki oleh atau dilesenkan kepada Penyedia Perkhidmatan Kewangan atau pihak-pihak ketiga yang berkenaan yang bekerjasama dengan kami (secara kolektif, IP Laman Web ). 2. Kecuali untuk penggunaan Laman Web dan perkhidmatan kami bagi tujuan peribadi sahaja mengikut T&S ini, anda tidak akan mengguna, menyalin, menghantar, deep-link, mengikis hyper-link ( hyper-link scrape ), memuat turun, memapar, menduplikasi, menjual, mendagang, memasar, memakai, mengeksploitasi, menerbit, mengedar, menyiar atau menghasilkan semula IP Laman Web atau sebahagian daripadanya melainkan jika anda telah mendapat kelulusan bertulis terdahulu daripada kami, Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang berkenaan atau pihak-pihak ketiga yang berkenaan yang bekerjasama dengan kami, yang mana berkenaan. Anda boleh menghubungi kami di sini. VIII. PENAFIAN REPRESENTASI DAN WARANTI 1. Laman Web kami, Kandungan Perbandingan dan perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami akan diberikan secara seperti yang ada ( as is basis ) dan seperti yang tersedia ( as available basis ). Walaupun kami akan mengambil langkah-langkah yang munasabah untuk menjamin akurasi Kandungan tersebut, kami tidak membuat atau memberi apa-apa representasi, waranti atau jaminan, secara nyata atau tersirat, berhubung Laman Web kami, Kandungan Perbandingan, perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami atau (kandungan) lamanlaman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan dimana anda mungkin ditujukan, termasuk tetapi tidak terhad kepada apa-apa representasi, waranti atau jaminan berhubung dengan hakmilik, ketidaklanggaran, kesesuaian, kesahihan, kegunaan, keakuratan, kelengkapan, keselamatan, kesemasaan, kualiti atau kesepadanan untuk suatu tujuan tertentu termasuklah untuk penggunaan peribadi anda. 2. Di samping itu, kami tidak membuat atau memberi apa-apa representasi, waranti atau jaminan, secara nyata atau tersirat, bahawa pengaksesan dan penggunaan anda boleh dijalankan tanpa gangguan, bebas daripada kesilapan, tanpa kecacatan, tanpa virus atau dengan cepat atau selamat apabila anda mengakses atau mengguna Laman Web kami, Kandungan Perbandingan, perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami atau (kandungan) laman-laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan. IX. PEMBATASAN LIABILITI

6 1. Kami, bersama dengan pengarah, pegawai, anggota, pekerja, pewakil dan ahli gabungan kami, mengecualikan sebarang dan segala liabiliti untuk apa-apa kerugian atau kerosakan dalam apa jua bentuk dan sama ada yang timbul daripada kontrak, tort, liabiliti ketat ( strict liability ) atau sebaliknya berhubung dengan tujukan anda ke laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang berkenaan dan berhubung dengan interaksi dan urusan-urusan selanjutnya antara anda dan Penyedia Perkhidmatan Kewangan yang berkenaan. 2. Kami, bersama dengan pengarah, pegawai, anggota, pekerja, pewakil dan ahli gabungan kami, mengecualikan sebarang dan segala liabiliti untuk apa-apa kerugian atau kerosakan dalam apa jua bentuk dan sama ada yang timbul daripada kontrak, tort, liabiliti ketat ( strict liability ) atau sebaliknya berhubung dengan pembelian atau pembelian yang dijangkakan anda untuk sesuatu produk atau perkhidmatan daripada Penyedia Perkhidmatan Kewangan. 3. Kami, bersama dengan pengarah, pegawai, anggota, pekerja, pewakil dan ahli gabungan kami, mengecualikan sebarang dan segala liabiliti untuk apa-apa kerugian atau kerosakan yang timbul daripada atau yang berhubung dengan: a. apa-apa virus atau harta yang merosakkan yang mampu menginfeksi komputer anda, program komputer anda atau sistem-sistem atau bahan proprietari anda akibat daripada pelawatan atau pengaksesan anda ke Laman Web kami, Kandungan Perbandingan atau penggunaan perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami atau (kandungan) laman-laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan dimana anda mungkin ditujukan; atau b. kejadian force majeure seperti pencetusan perang, darurat, pemogokan industri dan tindakan tuhan (acts of god). 4. Dalam apa jua keadaan dan kejadian kami tidak akan menanggung liabiliti ke atas sebarang kerosakan tidak langsung, khas, punitif, sampingan atau berbangkit, termasuk kehilangan keuntungan dan simpanan sama ada ianya timbul daripada kontrak, tort, liabiliti ketat atau sebaliknya berkenaan dengan (penggunaan) Laman Web kami, Kandungan Perbandingan, perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami atau (kandungan) laman-laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan dimana anda mungkin ditujukan. 5. Walaubagaimanapun, liabiliti agregat kami untuk sebarang kerosakan atau kerugian sama ada ianya timbul daripada kontrak, tort, liabiliti ketat atau sebaliknya berkenaan dengan (penggunaan) Laman Web kami, Kandungan Perbandingan, perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami atau (kandungan) laman-laman web Penyedia Perkhidmatan Kewangan dimana anda mungkin ditujukan, adalah terhad kepada amaun MYR 300 (Ringgit Malaysia tiga ratus) sahaja.

7 6. Segala pengecualian dan pembatasan liabiliti dalam klausa ini adalah setakat maksimum yang dibenarkan oleh undang-undang. X. TANGGUNG RUGI 1. Anda tanpa boleh menarik balik bersetuju sepenuhnya untuk menanggung rugi dan tidak akan mempertanggungjawabkan kami terhadap semua tuntutan, liabiliti, kerugian, kerosakan, perbelanjaan, kos (termasuk fi guaman yang munasabah), caj, penalti, tindakan, prosiding dan tuntutan, secara langsung atau tidak langsung, yang ditanggung atau dialami oleh kami yang diakibatkan atau timbul daripada (i) penggunaan dan penyalahgunaan Laman Web kami oleh anda; (ii) pelanggaran syarat-syarat T&S ini oleh anda; (iii) pelanggaran sebarang hak harta intelektual oleh anda termasuk IP Laman Web atau (iv) tuntutan pihak-pihak ketiga terhadap kami yang diakibatkan ataul timbul daripada peristiwa-peristiwa yang dinyatakan dalam (i), (ii) atau (iii) di atas. XI. HAL-HAL LAIN YANG PERLU DIINGATI 1. Kami mempunyai hak untuk menamatkan, menangguhkan atau menghentikan penggunaan dan pengaksesan Laman Web kami oleh anda dan kami berhak untuk membatalkan akaun anda pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu dan tanpa perlu memberikan sebarang alasan. 2. Kegagalan kami dalam pelaksanaan atau penguatkuasaan hak kami di bawah T&S ini tidak akan disifatkan atau ditafsirkan sebagai pengabaian hak tersebut; kami tetap berhak untuk melaksanakan atau menguatkuasakan hak tersebut pada masa akan datang pada bila-bila masa. 3. Jika mana-mana peruntukan dalam T&S ini tidak boleh dikuatkuasakan, dijadikan null, dibatalkan, tidak boleh diterapkan, menyalahi undang-undang atau tidak sah di mana-mana bidang kuasa, peruntukan tersebut akan dianggap digantikan dengan peruntukan yang sah dan boleh dikuatkusakan yang paling serupa dengan (niat) peruntukan asal dan peruntukan-peruntukan lain T&S ini tetap akan berkuatkuasa dengan sepenuhnya. 4. T&S ini merupakan keseluruhan perjanjian antara anda dan kami dan akan menggantikan segala dan semua perjanjian lisan atau bertulis awal berkenaan dengan Laman Web kami atau penggunaan perkhidmatan yang kami bekalkan melalui Laman Web kami. XII. UNDANG-UNDANG DAN PENYELESAIAN PERTIKAIAN 1. Kami tidak ingin berselisih tetapi jika berlaku sebarang pertikaian, sila ambil perhatian bahawa T&S ini akan ditadbirkan oleh undang-undang Malaysia secara eksklusif dan kita (anda dan kami) akan mengemukakan sebarang pertikaian atau tuntutan kepada bidang kuasa eksklusif mahkamahmahkamah Malaysia.

8 2. Jika terdapat apa-apa percanggahan antara versi Bahasa Inggeris dan versi Bahasa Malaysia daripada T&S ini, maka versi Bahasa Inggeris harus diguna pakai.

TERMA PENGGUNAAN. Skop

TERMA PENGGUNAAN. Skop TERMA PENGGUNAAN Skop Sebagai seorang individu melawat laman web ini ("pelawat" atau "anda"), Terma Penggunaan ini terpakai bagi akses anda kepada semua atau sebahagian daripada laman web yang boleh diakses

Lebih terperinci

Mighty Dine UOBM. Terma Penggunaan

Mighty Dine UOBM. Terma Penggunaan Mighty Dine UOBM Terma Penggunaan Aplikasi mudah alih Mighty ( Aplikasi ) UOBM [ciri-ciri tempat makan] ( UOBM Dine ) dari United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ( UOBM ) ialah perkhidmatan yang

Lebih terperinci

TERMA PENGGUNAAN Laman Web TomTom

TERMA PENGGUNAAN Laman Web TomTom TERMA PENGGUNAAN Laman Web TomTom 1 Skop Terma Penggunaan ini berkenaan penggunaan Laman Web TomTom dan mengandungi hak, obligasi dan sekatan anda sewaktu menggunakan Laman Web TomTom. Dengan meneruskan

Lebih terperinci

TERMA-TERMA PENGGUNAAN LAMAN WEB SCICOM

TERMA-TERMA PENGGUNAAN LAMAN WEB SCICOM TERMA-TERMA PENGGUNAAN LAMAN WEB SCICOM 1. Perkhidmatan yang disediakan di www.scicom-intl.com adalah laman web (Laman Web) yang dimiliki dan dikendalikan bagi pihak Kumpulan Syarikat SCICOM ( SCICOM ).

Lebih terperinci

Promosi TMgo Double Raya merupakan promosi khas untuk pengguna TMgo menikmati kuota berganda sehingga 12GB dengan setiap tambah nilai RM50.

Promosi TMgo Double Raya merupakan promosi khas untuk pengguna TMgo menikmati kuota berganda sehingga 12GB dengan setiap tambah nilai RM50. Soalan-Soalan Lazim dan Terma & Syarat Promosi TMgo Double Raya 1. Apakah itu promosi TMgo Double Raya? Promosi TMgo Double Raya merupakan promosi khas untuk pengguna TMgo menikmati kuota berganda sehingga

Lebih terperinci

TERMA-TERMA & SYARAT-SYARAT KEMPEN SAMBUTAN HARI GURU & JURURAWAT 2017

TERMA-TERMA & SYARAT-SYARAT KEMPEN SAMBUTAN HARI GURU & JURURAWAT 2017 1 DEFINISI 1.1 Bagi tujuan Terma-terma dan Syarat-syarat ini, perkataan dan terma berikut adalah bermaksud seperti makna yang diberikan kepadanya melainkan jika dinyatakan sebaliknya:- "Pihak Bank" bermaksud

Lebih terperinci

TERMA & SYARAT PEMILIK TUNGGAL & PERKONGSIAN CIMB

TERMA & SYARAT PEMILIK TUNGGAL & PERKONGSIAN CIMB TERMA & SYARAT PEMILIK TUNGGAL & PERKONGSIAN 1. Definisi a) " Bank" bermaksud Bank Berhad. b) Islamic Bank" bermaksud Islamic Bank Berhad. c) " Pemilik Tunggal dan " bermaksud terma dan syarat yang dinyatakan

Lebih terperinci

NOTIS PERLINDUNGAN DATA PERIBADI DAN SENARAI PRINSIP NOTIS. Merujuk kepada seksyen 7 dan 6 Akta Perlindungan Data Peribadi 2010

NOTIS PERLINDUNGAN DATA PERIBADI DAN SENARAI PRINSIP NOTIS. Merujuk kepada seksyen 7 dan 6 Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 NOTIS PERLINDUNGAN DATA PERIBADI DAN SENARAI PRINSIP NOTIS Merujuk kepada seksyen 7 dan 6 Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 1. Pengumpulan dan Pemprosesan Data Peribadi Semasa anda membuat urusan dengan

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen BeInControl AmMoneyLine dan Fasiliti-i AmMoneyLine (9 Ogos 15 Oktober 2018)

Terma dan Syarat Kempen BeInControl AmMoneyLine dan Fasiliti-i AmMoneyLine (9 Ogos 15 Oktober 2018) Terma dan Syarat Kempen BeInControl AmMoneyLine dan Fasiliti-i AmMoneyLine (9 Ogos 15 Oktober 2018) 1. Definisi 1.1. Untuk tujuan Terma dan Syarat ini, perkataan dan ungkapan berikut hendaklah mempunyai

Lebih terperinci

Apakah terma dan syarat yang dimaksudkan? Kami akan membimbing anda satu persatu bermula dengan:

Apakah terma dan syarat yang dimaksudkan? Kami akan membimbing anda satu persatu bermula dengan: TERMA & SYARAT TEKA TEKAN TEKA TEKAN adalah sebuah rancangan permainan secara langsung yang diwujudkan, dibangunkan dan disiarkan oleh kami di Telekom Malaysia Berhad. Dengan menyertai TEKA TEKAN, anda

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL via Website

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL via Website Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL via Website Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL via Website ( Kempen ini ) adalah dianjurkan

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT PENGGUNAAN

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT PENGGUNAAN TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT PENGGUNAAN 1. PERJANJIAN DIANTARA PENGGUNA DAN KORPORAT PORTAL KAF 1.1 ANDA HENDAKLAH MEMBACA TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT PENGGUNAAN KERANA IANYA MENGENAKAN OBLIGASI-OBLIGASI

Lebih terperinci

Bayar dengan UOBM Mighty. Terma & Syarat

Bayar dengan UOBM Mighty. Terma & Syarat Bayar dengan UOBM Mighty Terma & Syarat 1. Terma Penggunaan 1.1 Bayar dengan UOBM Mighty disediakan melalui Dompet Mudah Alih UOBM yang ditawarkan oleh United Overseas Bank (Malaysia) Bhd ( UOBM ) kepada

Lebih terperinci

Terma dan Syarat yang Mentadbir DuitNow. Perkataan dan ungkapan yang digunakan dalam Terma dan Syarat ini mempunyai maksud seperti berikut:-

Terma dan Syarat yang Mentadbir DuitNow. Perkataan dan ungkapan yang digunakan dalam Terma dan Syarat ini mempunyai maksud seperti berikut:- Terma dan Syarat yang Mentadbir DuitNow Tafsiran Perkataan dan ungkapan yang digunakan dalam Terma dan Syarat ini mempunyai maksud seperti berikut:- "Akaun" bermaksud mana-mana akaun deposit anda yang

Lebih terperinci

Akses ke Laman Web ini dan penggunaan Perkhidmatan adalah tertakluk, pada setiap masa kepada Terma dan Syarat berikut ;

Akses ke Laman Web ini dan penggunaan Perkhidmatan adalah tertakluk, pada setiap masa kepada Terma dan Syarat berikut ; Terima kasih kerana mengunjungi www.ltat.org.my TERMA DAN SYARAT Akses ke Laman Web ini dan penggunaan Perkhidmatan adalah tertakluk, pada setiap masa kepada Terma dan Syarat berikut ; 1.DEFINISI "Pencarum"

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL II

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL II Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL II Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Bank Petronas Voucher Campaign for CPL II ( Kempen ini ) adalah dianjurkan oleh CIMB Bank

Lebih terperinci

KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM

KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ('UOBM') sedang menjalankan Kempen Pulangan Tunai Luar Negara 30%

Lebih terperinci

KEMPEN PULANGAN TUNAI AUTOPAY BILL UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT UOBM ("KAD")

KEMPEN PULANGAN TUNAI AUTOPAY BILL UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT UOBM (KAD) KEMPEN PULANGAN TUNAI AUTOPAY BILL UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT UOBM ("KAD") KELAYAKAN KEMPEN 1. United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ('UOBM') Kempen Pulangan Tunai AutoPay Bill UOBM ('Kempen')

Lebih terperinci

KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% VISA UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT VISA UOBM

KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% VISA UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT VISA UOBM KEMPEN PULANGAN TUNAI LUAR NEGARA 30% VISA UOBM TERMA & SYARAT KAD KREDIT VISA UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (27809-K) ('UOBM') sedang menjalankan Kempen Pulangan Tunai Luar Negara 30% ('Kempen')

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Pulangan Tunai Sehingga RM1000 untuk Permohonan Atas Talian

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Pulangan Tunai Sehingga RM1000 untuk Permohonan Atas Talian Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Pulangan Tunai Sehingga RM1000 untuk Permohonan Atas Talian Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Bank Pulangan Tunai sehingga RM1000 untuk Permohonan Atas Talian

Lebih terperinci

Maklumat apa yang kami kumpulkan daripada anda?

Maklumat apa yang kami kumpulkan daripada anda? DASAR PRIVASI Dasar Privasi dan Keselamatan ini menjelaskan bagaimana HHO Consulting Limited mengumpul data peribadi anda dan bagaimana ia kekalkan, gunakan dan dedahkan data tersebut. HHO Consulting Ltd.

Lebih terperinci

bermaksud mana-mana hari kalendar dari Isnin hingga Jumaat, kecuali cuti umum atau cuti bank di Kuala Lumpur.

bermaksud mana-mana hari kalendar dari Isnin hingga Jumaat, kecuali cuti umum atau cuti bank di Kuala Lumpur. TERMA DAN SYARAT DUITNOW Terma-terma dan syarat-syarat berikut ("Terma dan Syarat DuitNow") merangkumi penggunaan Pelanggan ke atas DuitNow (ditakrifkan di sini) seperti yang disediakan oleh Hong Leong

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT CIMB BANK BERHAD YANG MENTADBIR KEMPEN PULANGAN TUNAI PEMILIK TUNGGAL DAN PERKONGSIAN UNTUK AKAUN SEMASA PERNIAGAAN

TERMA DAN SYARAT CIMB BANK BERHAD YANG MENTADBIR KEMPEN PULANGAN TUNAI PEMILIK TUNGGAL DAN PERKONGSIAN UNTUK AKAUN SEMASA PERNIAGAAN TERMA DAN SYARAT CIMB BANK BERHAD YANG MENTADBIR KEMPEN PULANGAN TUNAI PEMILIK TUNGGAL DAN PERKONGSIAN UNTUK AKAUN SEMASA PERNIAGAAN Kempen 1. Kempen Pulangan Tunai Pemilik Tunggal dan Perkongsian untuk

Lebih terperinci

Kempen bermaksud Kempen Perolehan Gaji yang dianjurkan oleh Bank menurut Terma dan Syarat yang ditetapkan di sini.

Kempen bermaksud Kempen Perolehan Gaji yang dianjurkan oleh Bank menurut Terma dan Syarat yang ditetapkan di sini. Terma dan Syarat Kempen Perolehan Gaji 1. Takrif 1.1. Bagi tujuan Terma dan Syarat ini, perkataan dan ungkapan berikut akan mempunyai maksud yang diperuntukkan kepadanya, kecuali konteks memerlukan yang

Lebih terperinci

Terma-Terma dan Syarat-Syarat. Kempen CIMB BANK RM25 Welcome Bonus

Terma-Terma dan Syarat-Syarat. Kempen CIMB BANK RM25 Welcome Bonus Terma-Terma dan Syarat-Syarat Kempen CIMB BANK RM25 Welcome Bonus Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Bank "RM25 Welcome Bonus" ("Kempen ini") dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) ("CIMB Bank") dan akan

Lebih terperinci

Kempen Pembayaran Segera ke Nombor Telefon Bimbit dan Menang!

Kempen Pembayaran Segera ke Nombor Telefon Bimbit dan Menang! Kempen Pembayaran Segera ke Nombor Telefon Bimbit dan Menang! Terma dan syarat United Overseas Ba Pemindahan Dana nk (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") akan menjalankan "Kempen Pembayaran Segera ke Nombor

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT KEMPEN THE WOW SMART PHONE PELAN BAYARAN MUDAH 0% (EPP)

TERMA DAN SYARAT KEMPEN THE WOW SMART PHONE PELAN BAYARAN MUDAH 0% (EPP) TERMA DAN SYARAT KEMPEN THE WOW SMART PHONE PELAN BAYARAN MUDAH 0% (EPP) Terma dan syarat ini adalah tambahan kepada Terma dan Syarat Kad Kredit AFFINBANK dan/atau Terma dan Syarat World MasterCard AFFINBANK

Lebih terperinci

1.1 Maklumat mengenai cara untuk menyertai Peraduan ini adalah sebahagian daripada terma-terma dan syarat-syarat penyertaan.

1.1 Maklumat mengenai cara untuk menyertai Peraduan ini adalah sebahagian daripada terma-terma dan syarat-syarat penyertaan. Terma & Syarat Peraduan Boys & Girls Let s Go dan JustGo Peraduan Boys and Girls Let s Go dan Just Go ini dianjurkan oleh TM. Dengan menyertai Peraduan ini, peserta adalah dianggap telah membaca, memahami

Lebih terperinci

KEMPEN PERBELANJAAN DENGAN DEBIT MASTERCARD UOBM SENTIASA MEMBERI GANJARAN TERMA & SYARAT DEBIT MASTERCARD UOBM

KEMPEN PERBELANJAAN DENGAN DEBIT MASTERCARD UOBM SENTIASA MEMBERI GANJARAN TERMA & SYARAT DEBIT MASTERCARD UOBM KEMPEN PERBELANJAAN DENGAN DEBIT MASTERCARD UOBM SENTIASA MEMBERI GANJARAN TERMA & SYARAT DEBIT MASTERCARD UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") menganjurkan Kempen Perbelanjaan

Lebih terperinci

4. Peraduan ini terpakai di semua stesen runcit Shell di Malaysia, seperti yang tersenarai di ( Stesen Shell ).

4. Peraduan ini terpakai di semua stesen runcit Shell di Malaysia, seperti yang tersenarai di  ( Stesen Shell ). TERMA DAN SYARAT PERADUAN SHELL MENANG RM5,000 HARI-HARI 1. Peraduan Shell Menang RM5,000 Hari-Hari ( Peraduan ) akan bermula dari 8 Oktober 2017 hingga 7 Januari 2018, termasuklah kedua-dua tarikh tersebut

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT. Bermakna individu atau entiti yang telah meohon atau sedang memohon untuk mana-mana Perkhidmatan Perbankan.

TERMA DAN SYARAT. Bermakna individu atau entiti yang telah meohon atau sedang memohon untuk mana-mana Perkhidmatan Perbankan. v1.3 (05042016) TERMA DAN SYARAT Dengan melanggan atau memohon untuk mana-mana Perkhidmatan Perbankan, Pemohon bersetuju untuk terikat dengan terma dan syarat ( Terma ) di bawah. 1.0 Tafsiran Pemohon Borang

Lebih terperinci

TRULY CHEF WAN BY DE.WAN 2019 Terma & Syarat UOBM Kad Kredit Mastercard/Visa ( Kad )

TRULY CHEF WAN BY DE.WAN 2019 Terma & Syarat UOBM Kad Kredit Mastercard/Visa ( Kad ) TRULY CHEF WAN BY DE.WAN 2019 Terma & Syarat UOBM Kad Kredit Mastercard/Visa ( Kad ) United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ( UOBM ) dan Restaurant De.Wan ( DW ) secara kolektif dirujuk sebagai

Lebih terperinci

PERTANDINGAN WAVE DENGAN MYDEBIT DAN MENANG (1 Februari April 2019)

PERTANDINGAN WAVE DENGAN MYDEBIT DAN MENANG (1 Februari April 2019) PERTANDINGAN WAVE DENGAN MYDEBIT DAN MENANG (1 Februari 2019 30 April 2019) TERMA & SYARAT A. PENGANJUR 1. Peraduan ini dianjurkan oleh MCAT BOX OFFICE SDN BHD (No. Syarikat 482797-K) ( Penganjur ) dengan

Lebih terperinci

Peraduan Kelapa Runtuh M&S ( Peraduan )

Peraduan Kelapa Runtuh M&S ( Peraduan ) Peraduan Kelapa Runtuh M&S ( Peraduan ) Pusingan 1 1hb hingga 31hb Mac 2019 Pusingan 2 1hb hingga 31hb Mei 2019 Pusingan 3 1hb hingga 31hb Julai 2019 Pusingan 4 1hb hingga 31hb Ogos 2019 Pusingan 5 1hb

Lebih terperinci

TAMBAHAN KEPADA BLACKBERRY PERJANJIAN PENYELESAIAN LESEN UNTUK BLACKBERRY ENTERPRISE PERKHIDMATAN 12 CLOUD ("TAMBAHAN itu")

TAMBAHAN KEPADA BLACKBERRY PERJANJIAN PENYELESAIAN LESEN UNTUK BLACKBERRY ENTERPRISE PERKHIDMATAN 12 CLOUD (TAMBAHAN itu) TAMBAHAN KEPADA BLACKBERRY PERJANJIAN PENYELESAIAN LESEN UNTUK BLACKBERRY ENTERPRISE PERKHIDMATAN 12 CLOUD ("TAMBAHAN itu") NOTIS PENTING: Untuk mengakses dan / atau menggunakan Perkhidmatan Awan ini (seperti

Lebih terperinci

2.1 Pemilik Tunggal, Perkongsian, pertubuhan amal /organisasi tidak berasaskan keuntungan/ Pertubuhan, Korporat dan Komersial;

2.1 Pemilik Tunggal, Perkongsian, pertubuhan amal /organisasi tidak berasaskan keuntungan/ Pertubuhan, Korporat dan Komersial; Terma dan Syarat "Simpan dengan UOB" UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (Syarikat No. 271809-K) ("UOBM") akan menganjurkan "Simpan dengan UOB" ("Promosi") dari 1 Julai hingga 31 Disember (termasuk

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB ISLAMIC BANK BERHAD YANG MENGAWAL KEMPEN UNFIXED DEPOSIT 6 BULAN CIMB

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB ISLAMIC BANK BERHAD YANG MENGAWAL KEMPEN UNFIXED DEPOSIT 6 BULAN CIMB TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT CIMB ISLAMIC BANK BERHAD YANG MENGAWAL KEMPEN UNFIXED DEPOSIT 6 BULAN CIMB 1. Kempen Unfixed Deposit 6 bulan CIMB ("Kempen") dianjurkan oleh CIMB Islamic Bank Berhad ("Bank"

Lebih terperinci

WARANTI TERHAD. (i) membaiki bahagian yang rosak pada Peranti BlackBerry tanpa mengenakan bayaran kepada ANDA untuk bahagian baharu atau yang dibaiki;

WARANTI TERHAD. (i) membaiki bahagian yang rosak pada Peranti BlackBerry tanpa mengenakan bayaran kepada ANDA untuk bahagian baharu atau yang dibaiki; WARANTI TERHAD Hak Tambahan di Bawah Undang-undang Pengguna. Jika ANDA seorang pengguna ANDA boleh mempunyai hak (statutori) undang-undang yang menjadi tambahan kepada hak yang dinyatakan dalam Waranti

Lebih terperinci

Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFINBANK Debit MasterCard anda.

Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFINBANK Debit MasterCard anda. 27 Januari 2016 Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFINBANK Debit MasterCard Sila harap maklum bahawa perubahan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFINBANK Debit

Lebih terperinci

Terma dan Syarat. Terma dan Syarat "kempen UOBM Escapade" UOBM

Terma dan Syarat. Terma dan Syarat kempen UOBM Escapade UOBM Terma dan Syarat Terma dan Syarat "kempen UOBM Escapade" UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (Syarikat No. 271809-K) ("UOBM") dan BIG Loyalty Sdn Bhd (dahulunya dikenali sebagai Think Big Digital

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT. Bahagian A: Peraturan Umum. 1. Pengenalan

TERMA DAN SYARAT. Bahagian A: Peraturan Umum. 1. Pengenalan TERMA DAN SYARAT Bahagian A: Peraturan Umum 1. Pengenalan Terma dan syarat ini ( Terma ) merupakan terma antara Pengguna Akhir, Penasihat Perniagaan dan/atau Pemberi ( anda ), dan Credit Guarantee Corporation

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat CIMB Bank Kempen Website CPL (1 hb Sep hingga 31 hb Okt 2017)

Terma-terma dan Syarat-syarat CIMB Bank Kempen Website CPL (1 hb Sep hingga 31 hb Okt 2017) Terma-terma dan Syarat-syarat CIMB Bank Kempen Website CPL (1 hb Sep hingga 31 hb Okt 2017) Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Personal Financing Website CPL ( Kempen ) adalah dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad,

Lebih terperinci

Terms & Conditions NOTIS UNDANG-UNDANG PENTING. Pendahuluan

Terms & Conditions NOTIS UNDANG-UNDANG PENTING. Pendahuluan Terms & Conditions NOTIS UNDANG-UNDANG PENTING Pendahuluan Notis undang-undang ini diguna pakai pada keseluruhan kandungan enjin tempahan ini. Sila ambil sedikit masa untuk membaca Terma dan Syarat Penggunaan

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Rujukan Memperkenalkan Ahli Baru Privilege Banking dan Wealth Banking (Sambungan)

Terma dan Syarat Kempen Rujukan Memperkenalkan Ahli Baru Privilege Banking dan Wealth Banking (Sambungan) Terma dan Syarat Kempen Rujukan Memperkenalkan Ahli Baru Privilege Banking dan Wealth Banking (Sambungan) United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (No. Syarikat 271809-K) ( UOBM ) sedang menjalankan Kempen

Lebih terperinci

Dasar Privasi. Skop. Jenis Data dan Kaedah Pengumpulan

Dasar Privasi. Skop. Jenis Data dan Kaedah Pengumpulan Dasar Privasi Dalam Dasar Privasi ini ("Dasar"), kami, Qualcomm Incorporated dan syarikat subsidiari (secara kolektif "kami" atau "kita"), menyediakan maklumat mengenai cara kami mengumpul, menggunakan,

Lebih terperinci

Jika anda tidak ingin bersetuju dengan terma-terma ini, sila klik TIDAK TERIMA dan dapatkan bayaran balik harga belian seperti berikut:

Jika anda tidak ingin bersetuju dengan terma-terma ini, sila klik TIDAK TERIMA dan dapatkan bayaran balik harga belian seperti berikut: PENTING: BACA PERJANJIAN INI DENGAN TELITI. INI ADALAH PERJANJIAN UNDANG-UNDANG ANTARA AVG TECHNOLOGIES CZ, s.r.o. ( AVG TECHNOLOGIES ) DAN ANDA (BERTINDAK SEBAGAI SEORANG INDIVIDU ATAU, JIKA BERKAITAN,

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT YANG MENGAWAL KEMPEN SOMPO MOTOR PUTAR RODA

TERMA DAN SYARAT YANG MENGAWAL KEMPEN SOMPO MOTOR PUTAR RODA TERMA DAN SYARAT YANG MENGAWAL KEMPEN SOMPO MOTOR PUTAR RODA 1. Kempen 1.1 "Kempen SOMPO Motor Putar Roda " ( Kempen ) dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) (kemudian daripada ini dirujuk sebagai

Lebih terperinci

KEMPEN RM1,000,000 PULANGAN TUNAI UOBM Terma dan Syarat KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM ( KAD )

KEMPEN RM1,000,000 PULANGAN TUNAI UOBM Terma dan Syarat KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM ( KAD ) KEMPEN RM1,000,000 PULANGAN TUNAI UOBM Terma dan Syarat KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM ( KAD ) United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ('UOBM') sedang menjalankan RM1,000,000 Pulangan Tunai ('Kempen')

Lebih terperinci

6 April Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFIN ISLAMIC Debit MasterCard

6 April Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFIN ISLAMIC Debit MasterCard 6 April 2017 Fasal-Fasal yang dipinda bagi Terma & Syarat AFFIN ISLAMIC Debit MasterCard Sila harap maklum bahawa pindaan berikut (perkataan digelapkan) telah dibuat ke atas Terma & Syarat AFFIN Islamic

Lebih terperinci

1.5 Bahan itu termasuk, tetapi tidak terhad kepada, reka bentuk, susun atur, rupa, gambaran dan grafik. Penghasilan semula adalah dilarang.

1.5 Bahan itu termasuk, tetapi tidak terhad kepada, reka bentuk, susun atur, rupa, gambaran dan grafik. Penghasilan semula adalah dilarang. TERMA DAN SYARAT Terma dan syarat berikut mengawal penggunaan laman web ini. Walaupun notis ini kelihatan panjang, kami percaya penting untuk anda mengambil masa untuk membaca terma dan syarat ini dengan

Lebih terperinci

POLISI PERLINDUNGAN DATA PERIBADI

POLISI PERLINDUNGAN DATA PERIBADI POLISI PERLINDUNGAN DATA PERIBADI Kumpulan Syarikat Lion Syarikat dan Kumpulan Syarikat Lion Bersekutu, entiti yang dikawal bersama dan gabungannya (secara kolektifnya Kumpulan ) menghormati privasi individu

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Pendaftaran Ahli Privilege Banking ( PV ) dan Wealth Banking ( WB ) UOBM

Terma dan Syarat Kempen Pendaftaran Ahli Privilege Banking ( PV ) dan Wealth Banking ( WB ) UOBM Terma dan Syarat Kempen Pendaftaran Ahli Privilege Banking ( PV ) dan Wealth Banking ( WB ) UOBM 1. United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (No. Syarikat 271809-K) ( UOBM ) sedang menjalankan Kempen Pendaftaran

Lebih terperinci

TERMA & SYARAT KEMPEN BUAT TRANSAKSI ONLINE & MENANG OCBC

TERMA & SYARAT KEMPEN BUAT TRANSAKSI ONLINE & MENANG OCBC TERMA & SYARAT KEMPEN BUAT TRANSAKSI ONLINE & MENANG OCBC TEMPOH KEMPEN 1. Kempen BUAT TRANSAKSI ONLINE & Menang ( Kempen ) dianjurkan bersama oleh OCBC Bank (Malaysia) Berhad (No. Syarikat [295400-W])

Lebih terperinci

a) kakitangan UOBM dari jabatan PFS-Perbankan Digital dan PFS- Risiko & Pengurusan Keputusan (Risk & Decision Management atau R&DM);

a) kakitangan UOBM dari jabatan PFS-Perbankan Digital dan PFS- Risiko & Pengurusan Keputusan (Risk & Decision Management atau R&DM); Kempen DuitNow Terma dan Syarat United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") akan menjalankan "Kempen DuitNow" ("Kempen") dari 8 Januari 2019 hingga 31 Mac 2019 (termasuk kedua-dua tarikh),

Lebih terperinci

Notis Laman Web Berkenaan Dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010

Notis Laman Web Berkenaan Dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 Notis Laman Web Berkenaan Dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 1) Perlindungan dan Penggunaan Akta Peribadi Penang Adventist Hospital ( PAH ) menghargai data peribadi anda dan berusaha untuk melindungi

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat 0% Easy Pay CIMB

Terma-terma dan Syarat-syarat 0% Easy Pay CIMB Terma-terma dan Syarat-syarat 0% Easy Pay CIMB Perkataan "Kad" bermaksud apa-apa kad kredit yang dikeluarkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P) ("CIMB Bank" atau "Bank") yang layak untuk 0% Easy Pay CIMB

Lebih terperinci

Hadiah 1 : Arca Saduran Emas 24K Anjing Mini RM60,000 4 bulan. Hadiah 2 : Arca Saduran Emas 24K Keluarga Anjing RM80,000 4 bulan

Hadiah 1 : Arca Saduran Emas 24K Anjing Mini RM60,000 4 bulan. Hadiah 2 : Arca Saduran Emas 24K Keluarga Anjing RM80,000 4 bulan Terma dan Syarat Terma dan Syarat Promosi CASA Tahun Baru Cina 2018 UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (No. Syarikat 271809-K) ( UOBM ) sedang menjalankan Promosi CASA Tahun Baru Cina 2018 ( Promosi

Lebih terperinci

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Ganjaran untuk Permohonan Pinjaman Peribadi melalui atas talian Laman Web CIMB Bank

Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Ganjaran untuk Permohonan Pinjaman Peribadi melalui atas talian Laman Web CIMB Bank Terma-terma dan Syarat-syarat Kempen CIMB Bank Ganjaran untuk Permohonan Pinjaman Peribadi melalui atas talian Laman Web CIMB Bank Tempoh Kempen 1. Kempen CIMB Bank Ganjaran untuk Permohonan Pinjaman Peribadi

Lebih terperinci

TERMA-TERMA & SYARAT-SYARAT KEMPEN SAMBUTAN HARI GURU & JURURAWAT 2017

TERMA-TERMA & SYARAT-SYARAT KEMPEN SAMBUTAN HARI GURU & JURURAWAT 2017 1 DEFINISI 1.1 Bagi tujuan Terma-terma dan Syarat-syarat ini, perkataan dan terma berikut adalah bermaksud seperti makna yang diberikan kepadanya melainkan jika dinyatakan sebaliknya:- "Pihak Bank" bermaksud

Lebih terperinci

CIMB Islamic Kempen Wealth Starter 3.0 ( Kempen ) Terma-Terma dan Syarat-Syarat

CIMB Islamic Kempen Wealth Starter 3.0 ( Kempen ) Terma-Terma dan Syarat-Syarat CIMB Islamic Kempen Wealth Starter 3.0 ( Kempen ) Terma-Terma dan Syarat-Syarat 1. Tempoh Kempen 1.1 Wealth Starter CIMB Islamic 3.0 ( "Kempen") dianjurkan oleh CIMB Islamic Bank Berhad ( "Bank" atau "CIMB

Lebih terperinci

KEMPEN PENEBUSAN BIJIRIN SARAPAN NESTLÉ STAR WARS BB-8

KEMPEN PENEBUSAN BIJIRIN SARAPAN NESTLÉ STAR WARS BB-8 KEMPEN PENEBUSAN BIJIRIN SARAPAN NESTLÉ STAR WARS BB-8 A. Jadual Kemasukan Syarat & Peraturan Penebusan Butiran Kempen,Penganjur, Kelayakan & Tempoh 1. Kempen Penebusan Bijirin Sarapan Nestlé Star Wars

Lebih terperinci

Terma dan Syarat National Addressing Database

Terma dan Syarat National Addressing Database Di dalam DuitNow ini ( Terma ), sebarang rujukan kepada "anda" adalah merujuk kepada pelanggan Bank yang menggunakan perkhidmatan (NAD). Sebarang rujukan kepada "kita" dan "kami" adalah merujuk kepada

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT PELAN PEMBAYARAN MUDAH ( EPP ) AFFINBANK

TERMA DAN SYARAT PELAN PEMBAYARAN MUDAH ( EPP ) AFFINBANK TERMA DAN SYARAT PELAN PEMBAYARAN MUDAH ( EPP ) AFFINBANK Sila baca Terma dan Syarat ini sebelum membuat sebarang Pembelian Barangan di bawah EPP. Anda dianggap telah menerima Terma dan Syarat di sini

Lebih terperinci

baik dengan baki yang mencukupi layak untuk memohon untuk Perkhidmatan ini.

baik dengan baki yang mencukupi layak untuk memohon untuk Perkhidmatan ini. TERMA & SYARAT AUTOPAY BILL UOB Terma dan syarat di sini akan diguna pakai untuk Perkhidmatan AutoPay Bill ( Perkhidmatan ) United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ( UOBM ) dan mesti dibaca bersama

Lebih terperinci

Borang Permohonan bermaksud borang permohonan yang dikeluarkan oleh Bank untuk langganan kepada Perkhidmatan (seperti yang ditafsirkan di sini).

Borang Permohonan bermaksud borang permohonan yang dikeluarkan oleh Bank untuk langganan kepada Perkhidmatan (seperti yang ditafsirkan di sini). 1. Penggunaan 1.1 Terma dan Syarat ini mentadbir penggunaan Perkhidmatan Gaji Autobayar yang disediakan oleh Bank (seperti yang ditafsirkan di sini) dan adalah mengikat dan berkuatkuasa ke atas Pelanggan.

Lebih terperinci

Promosi Jualan Mega Siti Khadijah TERMA & SYARAT KAD DEBIT & KREDIT ( KAD )

Promosi Jualan Mega Siti Khadijah TERMA & SYARAT KAD DEBIT & KREDIT ( KAD ) Promosi Jualan Mega Siti Khadijah TERMA & SYARAT KAD DEBIT & KREDIT ( KAD ) Kelayakan 1. Promosi Jualan Mega Siti Khadijah ( Promosi ) oleh United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ( UOBM ) adalah

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Pengeluaran tunai (pendahuluan tunai) Kad Kredit-i Bank Islam! Credit Cashback 25 Februari Mei 2019

Terma dan Syarat Kempen Pengeluaran tunai (pendahuluan tunai) Kad Kredit-i Bank Islam! Credit Cashback 25 Februari Mei 2019 Tempoh Kempen Terma dan Syarat Kempen Pengeluaran tunai (pendahuluan tunai) Kad Kredit-i Bank Islam! Credit Cashback 25 Februari 2019 31 Mei 2019 1. Bank Islam Malaysia Berhad ( Bank Islam ) menganjurkan

Lebih terperinci

19 November Disember 2018 Bulan 1 19 Disember Disember 2019 Bulan 2 19 Januari Februari 2019 Bulan 3

19 November Disember 2018 Bulan 1 19 Disember Disember 2019 Bulan 2 19 Januari Februari 2019 Bulan 3 Kempen Register, Transact and Win Terma dan Syarat United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") akan menjalankan "Kempen Register, Transact and Win" ("Kempen") dari 19 November 2018 hingga 18

Lebih terperinci

1. Promosi akan berlangsung mulai 01/03/2016 jam 00:00 (GMT+8) hingga 30/04/2016 jam 23:59 (GMT+8).

1. Promosi akan berlangsung mulai 01/03/2016 jam 00:00 (GMT+8) hingga 30/04/2016 jam 23:59 (GMT+8). JomPAY & Win ( Promosi ) Terma-terma & Syarat-syarat A. Penganjur 1. Promosi ini dianjurkan oleh Malaysian Electronic Clearing Corporation Sdn. Bhd. (No. Syarikat: 836743-D) ("MyClear") dan Toyota Capital

Lebih terperinci

Dasar Perlindungan Data Peribadi

Dasar Perlindungan Data Peribadi Dasar Perlindungan Data Peribadi Kami, Sabah Electricity Sdn. Bhd. (Company No. 462872-W) ( SESB ), dan anak-anak syarikat kami, menghormati privasi semua individu dengan siapa kami mempunyai hubungan

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT Program Ahli-Dapatkan-Ahli RHB Premier

TERMA DAN SYARAT Program Ahli-Dapatkan-Ahli RHB Premier Q2, Q3, Q4 2019 Page 1 of 5 RHB Bank Berhad (No. Syarikat 6171-M) dan RHB Islamic Bank Berhad (No. Syarikat 680329-V) secara kolektif akan dirujuk sebagai RHB. TEMPOH PROGRAM 1. Program Ahli-Dapatkan-Ahli

Lebih terperinci

KEMPEN MENANG BMW ATAU RM10,000 PULANGAN TUNAI UOBM Terma dan Syarat KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM ( KAD )

KEMPEN MENANG BMW ATAU RM10,000 PULANGAN TUNAI UOBM Terma dan Syarat KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM ( KAD ) KEMPEN MENANG BMW ATAU RM10,000 PULANGAN TUNAI UOBM Terma dan Syarat KAD KREDIT DAN/ATAU DEBIT UOBM ( KAD ) United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ('UOBM') sedang menjalankan Kempen menang BMW

Lebih terperinci

Kempen Pulangan Tunai Mighty Bank Terma dan Syarat

Kempen Pulangan Tunai Mighty Bank Terma dan Syarat Kempen Pulangan Tunai Mighty Bank Terma dan Syarat United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") akan menjalankan "Kempen Pulangan Tunai Mighty Bank" ("Kempen") dari 1 Mei 2018 hingga 31 Disember

Lebih terperinci

b) e-mandate merujuk kepada kemudahan Direct Debit secara elektronik melalui dalam talian yang disediakan oleh PayNet.

b) e-mandate merujuk kepada kemudahan Direct Debit secara elektronik melalui dalam talian yang disediakan oleh PayNet. KEMPEN MIGRASI DIRECT DEBIT e-mandate ( PROMOSI ) Terma dan syarat 1) Definisi a) Penganjur bermaksud Payments Network Malaysia Sdn Bhd ("PayNet") (dahulunya dikenali sebagai Malaysian Electronic Clearing

Lebih terperinci

Polisi Privasi. Pengenalan

Polisi Privasi. Pengenalan Polisi Privasi Pengenalan imsme ialah satu platform rujukan atas talian yang pertama di Malaysia bagi pinjaman/ pembiayaan PKS yang dimiliki dan diuruskan sepenuhnya oleh Credit Guarantee Corporation Malaysia

Lebih terperinci

Kenapa membeli insurans atau menyertai skim takaful? Apakah jenis produk insurans/ takaful yang saya perlukan?

Kenapa membeli insurans atau menyertai skim takaful? Apakah jenis produk insurans/ takaful yang saya perlukan? 17 Pengenalan Apakah itu insurans? Apakah itu takaful? Halaman 1 andungan Kenapa membeli insurans atau menyertai skim takaful? Apakah jenis produk insurans/ takaful yang saya perlukan? Apakah jenis produk

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PENDAFTARAN AKAUN GAJI BARU

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PENDAFTARAN AKAUN GAJI BARU TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI CIMB@WORK UNTUK PENDAFTARAN AKAUN GAJI BARU Tempoh Kempen 1. Kempen Ganjaran Tunai CIMB @ Work untuk Pendaftran Akaun Gaji Baru ("Kempen ini") dianjurkan

Lebih terperinci

Program Penebusan NESCAFÉ Riuh Raya & Meriah Musim Menuai 2019 TERMA DAN SYARAT

Program Penebusan NESCAFÉ Riuh Raya & Meriah Musim Menuai 2019 TERMA DAN SYARAT Program Penebusan NESCAFÉ Riuh Raya & Meriah Musim Menuai 2019 A: Syarat Kelayakan TERMA DAN SYARAT Penganjur Nestlé Products Sdn. Bhd. (45229-H) Promosi Program Penebusan NESCAFÉ Riuh Raya & Meriah Musim

Lebih terperinci

VERSI-1/04/01/2017/CIP/T&C/BM. Terma dan Syarat Pelan Ansuran Tunai Melalui Panggilan Telefon ( CIP ) AFFINBANK

VERSI-1/04/01/2017/CIP/T&C/BM. Terma dan Syarat Pelan Ansuran Tunai Melalui Panggilan Telefon ( CIP ) AFFINBANK Terma dan Syarat Pelan Ansuran Tunai Melalui Panggilan Telefon ( CIP ) AFFINBANK 1. Pelan Ansuran Tunai Melalui Panggilan Telefon ("CIP") hanya ditawarkan kepada :- (i) Ahli Kad Kredit Affin Bank Berhad

Lebih terperinci

Terma dan Syarat yang Mentadbir Depositori Maklumat Kebangsaan

Terma dan Syarat yang Mentadbir Depositori Maklumat Kebangsaan Terma dan Syarat yang Mentadbir Depositori Maklumat Kebangsaan 1. Tafsiran Perkataan dan ungkapan yang digunakan dalam Terma dan Syarat ini mempunyai maksud seperti berikut:- "Akaun" bermakna mana-mana

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen Belanja Musim Perayaan dan Menang Kad Hadiah CIMB-IKEA (1 Disember Februari 2018)

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen Belanja Musim Perayaan dan Menang Kad Hadiah CIMB-IKEA (1 Disember Februari 2018) TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT Kempen Belanja Musim Perayaan dan Menang Kad Hadiah CIMB-IKEA (1 Disember 2017 28 Februari 2018) Kempen 1) Kempen Belanja Musim Perayaan dan Menang Kad Hadiah CIMB-IKEA (

Lebih terperinci

Syarat-Syarat dan Terma-Terma Kad Bank (PMPC)

Syarat-Syarat dan Terma-Terma Kad Bank (PMPC) Terma dan syarat berikut adalah tertakluk ke atas pengunaan Kad (selepas ini dirujuk sebagai Kad ) yang dikeluarkan oleh AmBank (M) Berhad (8515-D) / (selepas ini keduannya dirujuk sebagai Bank ) dan berkuatkuasa

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Bagasiyang Diberikan untuk Pelanggan Maxis UOBM

Terma dan Syarat Kempen Bagasiyang Diberikan untuk Pelanggan Maxis UOBM Terma dan Syarat Terma dan Syarat Kempen Bagasi yang Diberikan untuk Pelanggan Maxis UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (No. Syarikat 271809-K) ( UOBM ) sedang menjalankan Kempen Bagasi yang Diberikan

Lebih terperinci

Kempen Wealth Starter CIMB ( Kempen ) - Terma-terma dan Syarat-syarat. 1. Tempoh Kempen

Kempen Wealth Starter CIMB ( Kempen ) - Terma-terma dan Syarat-syarat. 1. Tempoh Kempen Kempen Wealth Starter CIMB ( Kempen ) - Terma-terma dan Syarat-syarat 1. Tempoh Kempen 1.1 Kempen ini dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad ( Bank atau CIMB ) dan akan berlangsung dari 01 hb April 2016 sehingga

Lebih terperinci

2.1 Pelanggan dan bukan pelanggan termasuk warga kerja PruBSN kecuali Bahagian Penjenamaan dan Komunikasi.

2.1 Pelanggan dan bukan pelanggan termasuk warga kerja PruBSN kecuali Bahagian Penjenamaan dan Komunikasi. Peraduan Video #kitacinta Malaysia TERMA DAN SYARAT-SYARAT 1. Kempen 1.1 Peraduan Video #kitacinta Malaysia PruBSN ( Peraduan ) adalah dianjurkan oleh Prudential BSN Takaful Berhad (dirujuk sebagai PruBSN

Lebih terperinci

TERMA DAN SYARAT Kempen Belanja Tahun Baru Cina 2018 dan Menang Baucar CIMB-Giant (1hb Februari hb Februari 2018)

TERMA DAN SYARAT Kempen Belanja Tahun Baru Cina 2018 dan Menang Baucar CIMB-Giant (1hb Februari hb Februari 2018) TERMA DAN SYARAT Kempen Belanja Tahun Baru Cina 2018 dan Menang Baucar CIMB-Giant (1hb Februari 2018 15hb Februari 2018) Kempen 1) Kempen Belanja Tahun Baru Cina 2018 dan Menang Baucar CIMB-Giant ( Kempen

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Peraduan untuk 5X Mata BonusLink pada hari Jumaat & Hujung Minggu

Terma dan Syarat Peraduan untuk 5X Mata BonusLink pada hari Jumaat & Hujung Minggu Terma dan Syarat Peraduan untuk 5X Mata pada hari Jumaat & Hujung Minggu Terma-terma dan Syarat-syarat di sini ( Terma dan Syarat ) adalah tambahan kepada dan untuk dibaca bersama dengan perjanjian ahli

Lebih terperinci

b) individu dengan akaun UOBM yang telah ditamatkan atau ditutup dalam Tempoh Kempen;

b) individu dengan akaun UOBM yang telah ditamatkan atau ditutup dalam Tempoh Kempen; Kempen 'Jalankan Transaksi & Menang Telefon Idaman Anda' Terma dan Syarat United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") akan menjalankan Kempen Jalankan Transaksi & Menang Telefon Idaman Anda

Lebih terperinci

UOB TERMA DAN SYARAT PROGRAM BAKI PENGURANGAN PEMINDAHAN BAKI - Pelan 11 & 12

UOB TERMA DAN SYARAT PROGRAM BAKI PENGURANGAN PEMINDAHAN BAKI - Pelan 11 & 12 UOB TERMA DAN SYARAT PROGRAM BAKI PENGURANGAN PEMINDAHAN BAKI - Pelan 11 & 12 Terma dan syarat ini akan diguna pakai untuk Program Baki Pengurangan Pemindahan Baki United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K)

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Pengaktifan Kad Kredit-i Bank Islam Kempen Aktif, Belanja dan Dapatkan Pulangan Tunai Anda 1 March Jun 2019

Terma dan Syarat Kempen Pengaktifan Kad Kredit-i Bank Islam Kempen Aktif, Belanja dan Dapatkan Pulangan Tunai Anda 1 March Jun 2019 Terma dan Syarat Kempen Pengaktifan Kad Kredit-i Bank Islam Kempen Aktif, Belanja dan Dapatkan Pulangan Tunai Anda 1 March 2019 30 Jun 2019 Tempoh Kempen 1. Bank Islam Malaysia Berhad ( Bank Islam ) menganjurkan

Lebih terperinci

Terma-Terma dan Syarat-Syarat Kempen MasterCard Guaranteed Overseas Spend CIMB Bank

Terma-Terma dan Syarat-Syarat Kempen MasterCard Guaranteed Overseas Spend CIMB Bank Terma-Terma dan Syarat-Syarat Kempen MasterCard Guaranteed Overseas Spend CIMB Bank 1. Kempen MasterCard Guaranteed Overseas Spend CIMB Bank ( Kempen ) adalah dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (13491-P)

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PELANGGAN BARU

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PELANGGAN BARU Tempoh Kempen TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT BAGI KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK PELANGGAN BARU CIMB@WORK 1. Kempen Ganjaran Tunai untuk Pelanggan Baru CIMB@Work ("Kempen ini") dianjurkan oleh dan CIMB Islamic

Lebih terperinci

Promosi Hujung Minggu UOB Preferred Platinum Terma dan Syarat

Promosi Hujung Minggu UOB Preferred Platinum Terma dan Syarat Promosi Hujung Minggu UOB Preferred Platinum Terma dan Syarat 1. United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ("UOBM") "Promosi Hujung minggu Preferred Platinum" ("Promosi") adalah terbuka kepada semua

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK SYARIKAT BARU

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK SYARIKAT BARU TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN GANJARAN TUNAI UNTUK SYARIKAT BARU CIMB@WORK Tempoh Kempen 1. Kempen Ganjaran Tunai untuk Syarikat Baru CIMB@Work ( Kempen ini ) dianjurkan oleh dan CIMB

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen )

Terma dan Syarat Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen ) Terma dan Syarat Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen ) 1. Definisi 1.1 Kempen Scootvaganza dengan Kad AFFIN ( Kempen ) dianjurkan oleh Affin Bank Berhad dan AFFIN ISLAMIC Bank Berhad (Pihak Bank

Lebih terperinci

Terma dan Syarat. Kempen UOB Grab Quick

Terma dan Syarat. Kempen UOB Grab Quick Terma dan Syarat Kempen UOB Grab Quick Kempen UOB Grab Quick" ("Kempen") ini dijalankan oleh United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (Syarikat No. 271809-K) ("UOBM") dan G Pay Network (M) Sdn Bhd ("Grab")(

Lebih terperinci

Terma dan Syarat Kempen Perbelanjaan Kad Kredit-i Bank Islam. ( 01 Oktober Disember 2018 ).

Terma dan Syarat Kempen Perbelanjaan Kad Kredit-i Bank Islam. ( 01 Oktober Disember 2018 ). Terma dan Syarat Kempen Perbelanjaan Kad Kredit-i Bank Islam ( 01 Oktober 2018 31 Disember 2018 ). Tempoh Kempen 1. Bank Islam Malaysia Berhad ( Bank Islam ) menganjurkan Kempen Perbelanjaan Kad Kredit-i

Lebih terperinci

1.1. Travel Care Insurance Contest yang dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (selepas ini dirujuk sebagai CIMB Bank atau Bank ).

1.1. Travel Care Insurance Contest yang dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (selepas ini dirujuk sebagai CIMB Bank atau Bank ). 1. Definisi 1.1. Travel Care Insurance Contest yang dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad (selepas ini dirujuk sebagai CIMB Bank atau Bank ). 1.2. Bagi tujuan Terma dan Syarat ini, perkataan dan pernyataan

Lebih terperinci

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN RM188 PULANGAN TUNAI BULANAN

TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN RM188 PULANGAN TUNAI BULANAN TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT YANG MENGIKAT KEMPEN RM188 PULANGAN TUNAI BULANAN CIMB@WORK Tempoh Kempen 1. Kempen RM188 Pulangan Tunai Bulanan CIMB@Work ( Kempen ini ) dianjurkan oleh CIMB Bank Berhad

Lebih terperinci

PROGRAM STARBUY UOBM Vivo/Fitbit TERMA DAN SYARAT KAD KREDIT UOBM

PROGRAM STARBUY UOBM Vivo/Fitbit TERMA DAN SYARAT KAD KREDIT UOBM PROGRAM STARBUY UOBM Vivo/Fitbit TERMA DAN SYARAT KAD KREDIT UOBM United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (271809-K) ( UOBM ) menganjurkan Program Starbuy Vivo/Fitbit ( Promosi ) dari 20 Januari 2019 sehingga

Lebih terperinci